„Florin Salam e şi al meu!” Mii de oameni și-au anunțat participarea la un protest pentru ca Guvernul să păstreze în România ”această valoare”

0

florin_salam-1Anunţul retragerii lui Florin Salam din România a creat valuri pe Internet. Un român a asemănat campania pentru Cuminţenia Pământului cu situaţia creată de celebrul manelist şi a creat o pagină de Facebook numită „Florin Salam e şi al meu”, arată B1 TV. Grupul a adunat mii de participanţi. Oamenii anunţă şi că vor organiza un miting marți pentru susţinerea manelistului.
„Dat fiind faptul ca artistul poporului, inegalabilul Florin Salam a declarat ca pe 4 octombrie va parasi definitiv Romania, noi nu trebuie sa ramanem indiferenti. Haideti sa partikipam la cel mai mare protest intalnit in Europa si astfel sa punem presiune pe guvernul Romaniei sa faca la un fel sa pastreze in tara aceasta valoare, acest bun national”, este anunțul organizatorului.

„Florin Salam e şi al meu!” Mii de oameni și-au anunțat participarea la un protest pentru ca Guvernul să păstreze în România ”această valoare”

Interpretul de manele a anunţat în urmă cu câteva săptămâni că ultimul său concert în România va avea loc pe 4 octombrie.
„Țin să îmi anunț toți fanii că începând cu data de 4 octombrie nu voi mai concerta în țară. Vă mulțumesc că ați fost alături de mine la cele mai frumoase evenimente susținute în România. Pe pagina de Facebook în continuare se vor posta concertele din străinătate”, a scris Salam în luna septembrie.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*