casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Focar de COVID-19 la DSP Prahova

eurogsm.ro

- ADS -

Prefectura Prahova anunţă că a fost identificat un focar de coronavirus în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Prahova.

„Şapte persoane dintr-un efectiv de 31 au fost confirmate cu noul coronavirus. Conform raportării DSP, primul caz a fost la o asistentă detaşată de la ASSC Ploieşti. După aflarea rezultatului, s-a făcut dezinfecţia spaţiului de lucru, s-a întocmit o listă de contacţi şi au fost testaţi 14 dintre ei. Dintre aceştia, şase au avut rezultate pozitive, patru fiind la personalul detaşat de la ASSC Ploieşti şi care avea activitate la call-center, iar celelalte două persoane sunt din rândul personalului DSP şi aveau activităţi de instruire şi supraveghere în departamentul amintit. Au fost identificaţi şi izolaţi şi contacţii acestora, realizându-se dezinfecţia întregului spaţiu al DSP”, precizează Prefectura Prahova.

melimeloparis.ro

Conform sursei citate, activitatea de la call-center-ul instituţiei este, momentan, redusă şi, potrivit reprezentanţilor instituţiei, urmează să fie reorganizată, fiind solicitate noi detaşări.

VIZUALIZAT 11 ori,
Sursa: AGERPRES
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns