Fostul consilier local PSD Constantin Chicuș a fugit din țară de frica celor pe care i-a „țepuit” promițându-le case RIAL în schimul unor sume modice.

0

Fostul consilier local PSD Constantin Chicuș, dat dispărut de familie luna trecută, ar fi fugit din țară după ce ar fi țepuit mai multe persoane promițându-le că vor primi case RIAL în schimbul unor sume de bani, susțin surse din interiorul formațiunii social-democrate și apropiați ai acestuia. De altfel, familia Chicuș s-ar fi mutat într-o casă RIAL în urmă cu trei ani. Chicuș a devenit consilier local în 2018, când l-a înlocuit pe Lucian Pătrașcu, avansat la București ca subsecretar de stat în Guvernul Dăncilă.
Constantin Chicuș le-a trimis un mesaj părinților săi prin care le spunea că a plecat din țară și să ceară poliției să închidă dosarul.

Chicuș nu avea un job, ultima sa ocupație cunoscută fiind de consilier la cabinetul parlamentar al senatorului Marius Dunca unde primea un salariu de 15.000 de lei pe an – 1.250 de lei pe lună. Din activitatea de arbitru de handbal câștiga doar câteva sute de lei pe lună. „Era un băiat muncitor, săritor. Dar auzisem ceva despre el în septembrie și am renunțat la serviciile lui”, a declarat, pentru BizBrașov, senatorul Marius Dunca, liderul PSD Brașov.
În schimb era un cunoscut al păcănelelor, spun apropiații acestuia, fiind tot timpul în lipsă de bani. Ca și consilier local și om politic, Chicuș nu s-a evidențiat cu nimic.
 

Un fost consilier local din Brașov a fost dat dispărut. Sunați la 112 dacă îl vedeți!

 
Poliția Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 13 octombrie, în jurul orei 16,00, un bărbat,  în vârstă de 30  ani, a plecat voluntar de la domiciliul său situat în municipiul Brașov și nu a revenit până în prezent. Este vorba de fostul consilier local PSD Alexandru Chicuș.
Semnalmente: înălțime 1,85 m,  constituție atletică, păr șaten, tuns scurt, fața ovală, ochi verzi, ten deschis.

1 afisări
Sursa: bizbrasov.ro
Spune ce crezi
hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*