Fostul șef al „Doi și-un sfert”, reținut de DIICOT

0

Gelu Oltean, fostul șef al „Doi și-un sfert”, a fost reținut sâmbătă de procurorii DIICOT Brașov pentru presupus trafic de droguri
Procurorii DIICOT au cerut deja judecătorilor de la Tribunalul Brașov arest preventiv pentru Oltean, informează G4media.
DIICOT a anunțat oficial că „trei persoane au fost reținute de procurorii DIICOT Brașov într-un dosar de trafic de droguri de mare risc. Aceștia organizau într-o casă din județul Dâmbovița reuniuni de consum de DMT (dimetyltriptamina), drog de mare risc ce conține AYAHUASCA”.
În acest dosar, alături de Gelu Oltean au mai fost reținuți reținuți Vanessa Youness și un cetățean englez, Thomas Lishman. Cei trei ar fi avut conexiuni cu Youness Clinic, de lângă București, unde, sub pretextul unor tratamente, pacienților li s-ar fi dat spre consum o substanță considerată drog.


Cine este Gelu Oltean?

2012 – iulie 2014: director al DGIPI (mai nou, DIPI) din MAI.
2009 – 2012 : director adjunct în MAI
2006 – 2009: director al DGIPI din MAI.
Noiembrie – decembrie 2007: Ofiţer de legătură al MAI în Italia.
2002 – 2006: Consilier diplomatic, ataşat de Afaceri Interne în Italia.
In timp ce era inca activ, a fost curentat de DNA intr-un scandal mare de tot, fiind acuzat alaturi de alti grei din serviciul secret, fosti sefi, ca a deturnat fonduri operative.
Procurorii DNA au dispus in august 2016 efectuarea urmăririi penale faţă de Nicolae Gheorghe, Oltean Gelu-Marin, Zărnică Nelu, Popa Gheorghe, Popa Ioan-Dorin, cu funcții de conducere în cadrul Departamentului de Informații și Protecție Internă (D.I.P.I.), având calitatea de suspect în cauză: in mod particular, lui Oltean Gelu-Marin, chestor principal de poliție, la data faptelor șef al D.I.P.I. cu rang de secretar de stat, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de delapidare, fals intelectual, uz de fals și abuz în serviciu.
În cursul anului 2014, în calitate de ordonator de credite asupra fondurilor operative ale D.I.P.I., suspectul Oltean Gelu-Marin și-a însușit suma de 15.000 lei, iar pentru aceasta, într-un raport întocmit ulterior, a atestat în fals existența unor cheltuieli operative. Pentru a ascunde delapidarea fondurilor operative, acesta a dispus, nelegal, înregistrarea în evidențele documentelor secrete de stat ale D.I.P.I., nivelul de clasificare ”secret”, a unui înscris care nu conținea nicio informație a cărei divulgare să fie de natură a produce daune securității naționale”, precizează procurorii DNA. Mai precis, chestorul Gelu Oltean a luat bani din bugetul instituției pe care o conducea, a prezentat apoi documente justificative, pe care le-a trecut ca fiind ”secrete”, pentru a nu fi verificate de nimeni. În realitate, aceste documente, cel mai probabil chitanțe, nu aveau caracterul de a ”produce daune securității naționale”, susțin procurorii anticorupție.


Cine este Vanessa Youness?

O mica escroaca cu CV mare de tepe si tunuri

Și-a învins boala „fără tratament”, iar acum luptă să îi ajute pe alții.
Doctorul Vanessa Youness, medic specializat în chirurgie reconstructivă post-traumatică, a decis să lupte pentru persoanele cu probleme medicală după ce ea însăși a învins o cumplită boală: scleroza în plăci.

În timp ce se specializa în meseria sa de viitor chirurg, Vanessa Youness a aflat cumplitul diagnostic, care pe mulți i-ar fi dărâmat, mai ales că această boală nu își are tratament de vindecare în medicina alopată. În schimb, Vanessa nu și-a acceptat diagnosticul nici tratamentul alopat ci a luptat să înțeleagă care sunt cauzele sau factorii declanșatori ai sclerozei în plăci, astfel încât să o învingă din rădăcini.
Cu ajutorul profesorului Ștefan Stângaciu, președintele Asociației Romana si Germane de Apifitoterapie și a protocolului său de tratament, aplicat cu disciplină chirugicală, Vanessa Youness a reușit nu doar să oprească evoluția bolii dar să și vindece leziunile avute odată. Această vindecare poate fi privită ca o premieră de către medicină alopată care insistă că această boală nu are tratament, însă cazuri ca acesta dovedesc că există o soluție.
Ajută pacienți bolnavi de scleroză în plăci sau alte afecțiuni grave
Această victorie a încurajat-o pe Vanessa Youness să lupte pentru semenii ei cu boli asemănătoare, prin Fundația YOUness și Clinica YOUness, pe care a lansat-o în anul 2016. Împreună cu domnul profesor dr.Ștefan Stângaciu, dr. Vanessa Youness aprofundează cercetările medicale pe această temă, astfel încât tot acest concept alternativ si holistic de vindecare îl vor îngloba într-o carte focusată pe tratamentul naturist, care are ca scop ajutorarea unui număr cât mai mare de pacienți diagnosticați cu scleroză în plăci.
Din multiplele tratamente alternative, cele mai importante proceduri terapeutice pe care le puteti gasi la clinica YOUness a Vanessei Youness sunt : decalcifierea glandei pineale, apiterapia, terapia cu venin de albine, cataplasme, cure profunde de detoxifiere, dietoterapia (alimentație exclusiv vegetariană, fara gluten si fara zahar), fitoterapia, acupunctura, aromoterapia, cromoterapia, gimnastica medicinală, inhalații cu produse apicole, ionic detox (o metodă externă de detoxifiere care elimină toxinele prin picioare), masaje terapeutice cu miere, nebulizări, presopunctură, reflexoterapie, psihoterapie etc.


Vanessa Youness, acuzată de DNA că ar fi primit un milion de euro mită pentru a interveni în Dosarul Microsoft

 
DNA a trimis-o în judecată pe Vanessa Amal Youness, pentru trafic de influenţă, ea fiind acuzată că ar fi primit un milion de euro de la un om de afaceri pentru a interveni pe lângă un înalt demnitar pentru aprobarea unor documente privind licenţele IT din şcoli.
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus trimiterea în judecată, a Vanessei Amal Youness pentru trafic de influenţă. Aceasta este o cauză din amplul dosar Microsoft.
„ În perioada februarie – august 2011, inculpata Youness Amal Vanessa a pretins şi ulterior a primit de la un om de afaceri suma de 1.000.000 de euro, promiţând că va interveni pe lângă un înalt demnitar în vederea aprobării unor documente ce priveau licenţele IT pentru produse utilizate de către Ministerul Educaţiei Naţionale în şcoli. Documentaţia respectivă a fost aprobată la data de 06 iulie 2011, independent de presupusele demersuri ale inculpatei, menţionate mai sus. Cu toate acestea, inculpata a primit banii pretinşi, în două tranşe, printr-un intermediar, astfel: suma de 720.621 euro a fost virată în contul unei societăţi controlată de Youness Amal Vanessa, exact în ziua în care Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale a primit confirmarea oficială a aprobării documentelor respective (14.07.2011); restul sumei i-a fost înmânată inculpatei în numerar”, arată DNA, printr-un comunicat de presă.

În dosar, s-a dispus sechestrului asigurator, asupra mai multor bunuri imobile (4 terenuri, 6 apartamente, 2 garaje, etc.) ale Vanessei Youness.
Dosarul a fost trimis Tribunalului Bucureşti cu propunere de a se menţine sechestrul pe bunuri.
În piaţă nu se ştie aproape nimic despre acest nume: Vanessa Youness. În schimb, Cancan a publicat miercuri seară în premieră naţională poze cu Vanessa Youness, care în 2007 s-a urcat într-o maşină Volkswagen care avea acelaşi număr cu maşina în care în 2007 s-a urcat Emil Boc. La vremea respectivă, Emil Boc era liderul PD.


Emil Boc s-a facut ca nu vede ca Vanessa isi face blocuri in Cluj FARA sa respecte autorizatia de constructie
 
Putini isi mai aduc aminte ca, acum un deceniu, mai multe familii din Cluj s-au judecat „investitorul” Vanessa Youness Amal şi cu Primăria Cluj-Napoca pentru anularea autorizaţiei de construcţie 1184/2008.
“Blocurile acestea sunt în totală neconcordanţă cu celelalte imobile de pe stradă. Aici sunt numai duplexuri cu un etaj. Eu am locuit pe strada Becaş, la casă, şi m-am mutat de acolo pentru că s-au construit mai multe blocuri chiar lângă curtea mea. Acum iar am probleme cu blocurile”, spunea Letiţia Lup la acea vreme pentru jurnalistul Alin Golban de la Ziua de Cluj.
Insa si mai putini isi aduc aminte ca blocurile aveau, în realitate, un etaj în plus faţă de autorizaţie, dar Vanessa Youness nu a fost sancţionata de inspectorii primăriei.
Expertiza tehnică realizată în acest dosar a aratat că blocurile aveau o înălţime de 11,60 metri, iar cea legală era de maximum 10 metri. Cu totul intamplator, nea Emil, nu-i asa?
 
Sa citim si declaratia data la acea vreme de tupeista Vanessa. Adica ea se cacase pe autorizatia de constructie, incalcase legea, facuse un etaj in plus, si tot ea era cu gura mare:
“Cu ce-l deranjează pe vecinul ce fac eu pe terenul meu? Dacă nu voia să fie deranjat de noi imobile care se construiesc într-o ţară în plină dezvoltare, trebuia să îşi cumpere câteva zeci de hectare şi scăpa de povara unor potenţiali vecini în apropiere. Sunt două imobile de bun gust, realizate de un arhitect cunoscut, iar pentru o derogare de un metru şi jumătate la înălţime se face mult prea mult scandal. Aş fi înţeles dacă aş fi construit acolo World Trade Center, dar nu am făcut aşa ceva. Din cauza unor oameni ca aceşti vecini neliniştiţi, investitori care au bani să dezvolte ansambluri pentru folosul cetăţenilor stau cu banii în buzunar pentru a evita un stres total nejustificat de către cei care îl cauzează. Construcţiile înseamnă locuri de muncă, salarii şi impozite plătite. Dacă nu investim, nu se rulează bani în economie”, a declarat Vanessa Youness.
 
 
Credeti ca asta a fost singurul scandal al Vanessei?
 
Jurnalistul Remus Florescu scria la 1 aprilie 2014 in ziarul Adevarul despre un alt scandal: la Direcţia de Finanţe Cluj fusese depusă o plângere în care se arată că Vanessa Youness a închiriat cele două imobile fără a înregistra contractele la Fisc.
„Doresc să reclam două blocuri de apartamente din Cluj-Napoca, Strada Aurel Ciupe Nr. 3, construite special pentru închiriere care nu-şi declară contractele de închiriere la ANAF… fac venituri undeva la 4-5.000 Euro pe luna.  Eu unul am fost un chiriaş şi nu a dorit să-mi înregistreze contractul la finanţe pe motiv ca nu au Carte Funciară (desi cred eu ca 99% au)”, se arată în sesizarea trimisă de clujean la Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Cluj-Napoca.
Cele două blocuri au circa 20 de apartamente şi sunt situate într-o zonă de case din cartierul Mănăştur. Purtătorul de cuvânt al instituţiei, Gligor Gavriş, a declarat pentru „Adevărul” că faptul că apartamentele nu au Carte Funciară nu scuteşte proprietarul de a înregistra contractul la Finanţe.  „N-are nicio legătură Cartea Funciară cu impozitele la stat. Fiecare om care face venituri trebuie să plătească la stat. El realizează nişte bani după care trebuie să plătească impozite. Este vorba despre evaziune fiscală. Dacă e vorba de mai mult de 5 apartamente situaţia e şi mai gravă”, a spus Gavriş.
Mai mult, in mod suspect, numele de neuitat al Vanessei a aparut in insolventa unei mari companii din Cluj, una dintre cele mai cunoscute firme de producere a maselor plastice din Cluj Napoca, SC Bellplast SRL. Intrarea în insolvenţă a avut loc pentru că firma a garantat un împrumut făcut între două persoane care nu au nici o legătură cu societatea. Craioveanca Youness Vanessa l-a împrumutat pe arhitectul clujean Rareş Vasile Drăgan cu 110.000 de euro, iar acest împrumut a fost garantat in mod suspect de firma Bellplast. Pentru că arhitectul nu a mai înapoiat banii, Youness a cerut deschiderea procedurilor de insolvenţă împotriva firmei Bellplast pentru a-şi recupera banii.
Craioveanca Vanessa Youness are doua firme la Cluj, sunt pe sponci, dar de amintit ca intr-una dintre ele apare si o beizadea de milionar: galateanul Andrei Lisinschi Jr. cu care Vanessa a avut o relatie de amor, innebunindu-l si pe copchilul ala de cap.
 
Vanessa are astazi clinica de fite in Capitala. Mimeaza modestia, dar isi autoda limbi in fund pe Facebook si in Forbes
 
Fata asta e maestra a dumelor, a minciunilor, creand butaforia perfecta pentru fraieri: pretinde ca e mare medic, isi spune doctor, pretinde ca nu cauta lumina reflectoarelor, dar isi plateste advertoriale penibile in Forbes (alti fomisti). Ia sa ne distram putin cum isi da singura limbi in fund pe pagina de Facebook a clinicii sale, ca am uitat sa va spunem ca fatuta asta s-a construit nu se stie din ce bani o clinica de spa si tepute de gen wellness si terapii alternative la nici 30 de minute de Bucuresti, unde are 44 de locuri de cazare si facilitati de 5 stele:
Interesant e ca clinica e pe firma Youness Medical SRL din Cluj. Firma care, desi e fondata in 2017, nu are depuse bilanturile contabile, ca sa vedem si noi cate milioane de euro a bagat marea investitoare in teapa asta.
Totusi, fatuca baga bani in PR la greu: si-a platit in Forbes un advertorial (marcat cu P de la publicitate) pe care apoi l-a cosmetizat si si-a adresat singura elogii pe pagina de Facebook. sSa citim putin niste dume: „tanara antreprenoare de succes”, „persoana extrem de discreta”, „proiecte care ridica vibratia universala”, gizas, te caci pe dumneavoastra ce poate sa elucubreze Vanesuca.
CINE E adevaratul iubit al Vanessei?
 
Toată lumea a fost șocată de exotismul numelui, fără ca presa națională generalistă, dură și independentă, sa se intrebe ce dracu e cu fetica asta, cum de a apărut în vizorul DNA.
Doar tabloidul Cancan s-a preocupat puțin de subiect, titrând cu litere de o șchioapă că Vaness Youness ar fi amanta lui Emil Boc care a funcționat și ca premier într-o tristă perioadă a României. Noi știm că Emil Boc este un mare crai, dar, de această dată, Cancan a greșit flagrant. Vanessa Youness avea conexiuni puternice în PDL, e adevărat, dar nu a fost niciodată amanta lui Boc.
Dacă vă întrebați de ce în mod suspect presa națională nu a acoperit prea mult subiectul, adică chiar deloc, o să vă spunem că s-au dat telefoane grele șiu apăsate în acest sens, ca sa se omoare subiectul.
Fiindcă Vanessa nu este iubita unui oarecare, ci marea iubire a unui fost mare șef al Serviciilor Secrete Românești, mai precis a lui Gelu Oltean, zis și Geluțu, care a fost de două ori șeful celebrului Serviciu Secret arondat Ministerului de Interne – Direcția Generală de Protecție Internă, cunoscut mai degrabă sub numele de Doi Și Un Sfert, adus pe functia asta grea de mentorul sau, Virgil „Vulpea” Ardelean.
Gelu Oltean a dat telefoane în draci, peste tot unde a putut, ca să oprească subiectul și face aceste gesturi extreme fiindcă o iubește maxim pe Vanessa. Asa ca il intelegem si il aplaudam, e un barbat onorabil.
Si un om liber, liber sa iubeasca, fiindca e liber si de alte angajamente.
Dacă ați fi citit tot revista Cancan, undeva în vara anului trecut, ați fi aflat că domnul Gelu Oltean, după pensionarea sa oarecum fortata din structura MI, a divorțat imediat de soția cu care a trăit 25 de ani ai tumultoasei sale cariere.
Mai mult, așa cum remarca și tabloidul Cancan, Gelu Oltean a slăbit foarte mult, transformându-și viața radical.
Oltean, saman peruan, Vanessa, iubire cu bunessa
 
Motivul rebrandingului personal al lui Gelu Oltean este această Vanessa Youness pe care pensionarul cel tanar si fost sef al serviciului secret mentionat a cunoscut-o în niște condiții foarte speciale, pe amândoi legându-i pasiunea pentru un șaman peruan care le-a facilitat amândurora experiența cu celebra iarbă ayahuasca, experienta prin care au trecut multe vedete ale lumii de la Sting până la Anthony Hopkins și despre care se spune că e revelatoare pentru inițiați, vindeca traume, aduce o clarificare speciala a sinelui si alte chestii senzationale pe care noi, pulimea, nu le intelegem.
Pe vremuri, Sorin Ovidiu Vântu și șmecherii României aveau fița cu schimbatul sângelui în Israel. Apoi cu ozonizarea sangelui. S-a trecut la un alt nivel și au trecut de la ozonizarea sângelui la revelațiile hipnotice de la ceaiul de ayahuasca.
Bine, povestea întâlnirii dintre Gelu Oltean și Vanessa Youness are detalii demne de scenariul unui film cu spioni, cu scene cu profund caracter sexual, dar și inițieri făcute de un ofițer din MI6 răspopit, la toate adaugandu-se și un șaman din Peru. Nu ne vom referi la ele, ca par vorbe de cafenea, ci la lucruri concrete dovedibile.
Ei bine, pasiunea pentru experiente ezoterice i-a unit in iubirea suprema pe Vanessa Youness si pe Gelu Oltean.
Sigur, trebuie să ne gândim însă puțin și la un alt aspect, dacă e o situație normală cea în care un tânăr pensionar, cu o funcție foarte puternică într-un serviciu secret important, nu ar putea fi înțepat informativ cu această manevră a ceaiului ayahuesca de către alte servicii interesate de țărișoara noastră.
 
„La Medicina” – drogul care vindeca sufletul
Experienta lui Gelu Oltean cu ayahuasca i-a schimbat viata. Ayahuasca este considerat de samani un medicament pentru suflet. Si sufletul lui Oltean era in mod cert impovarat de atatea filaje ordonate pe nedrept, lovituri de teatru, tradari si frustrarea de a fi fost aruncat in Italia ca simplu atasat militar, pana sa revina inapoi la butoanele serviciului secret, sigur era impovarat de destinele pe care le-a alterat cand i se parea ca e Dumnezeul informatiilor.
Preparata dintr-o planta asemanatoare vitei-de-vie, numita caapi, si frunze de chakruna, ayahuasca este considerata de bastinasii din Amazonia un leac sacru. De altfel, pentru cei ce participa la ceremoniile de vindecare, folosirea ayahuasca este un mod de viata, iar licoarea este numita, simplu, „La Medicina” – medicamentul. Din coarda de vita de caapi se obtine un lichid, numit de localnici „vinul sufletului”, care contine numerosi alcaloizi, având un rol sedativ, dar, cel mai important, contine inhibitori de monoaminoxidaza (I-MAO). Cealalta componenta a produsului, chakruna, contine DMT (dimetiltriptamina), o substanță psihoactivă, mai precis un halucinogen din familia triptamintelorsupranumita si „Molecula Spiritului”, o substanta secretata in mod natural de Glanda Pineala (al Treilea Ochi).
Rolul prezenței DMT-ului nu este în totalitate cunoscut, speculații destul de frecvent întâlnite fiind că acesta creează conștiința sau sufletul, deoarece este secretat prima dată în viața unui om în embrion. De asemenea, se speculează că DMT-ul are un rol în producerea viselor, fiind eliberat de glanda pineală de fiecare dată înainte de somn. Alte momente în care este eliberat sunt la moarte (cea mai mare cantitate de pe durata vieții) – ceea ce a născut mitul/teoria cum că DMT-ul este „poarta către viața de după moarte” și momentele în care subiectul este aproape de moarte (numite NDE – „near death experiences”), cum ar fi cele datorate șocului produs de accidente sau chiar moartea clinică. Pacienți care au trecut prin asemenea experiențe susțin frecvent că au văzut un „tunel colorat” sau alte viziuni similare, efecte ce sunt foarte asemătoare DMT-ului sintetizat.
Dupa ce coardele plantei sunt curatate de frunze si de coaja exterioara, fibrele lor sunt macinate marunt si puse într-un cazan imens, în care se mai presara si frunze de chakruna. Urmeaza un nou strat de fibre macinate, un nou strat de frunze. Când cazanul este aprope plin, se adauga apa si amestecul se fierbe la foc domol, timp de câteva ore. În aceasta perioada, lichidul se evapora si în final în cazan ramâne o pasta verzuie: ayahuasca. Aceasta este strecurata, prin sita si la final, din toata materia nu ramâne mai mult de un litru de lichid vâscos. Aceasta este „La Medicina”.
„Secta” pasionaților de secrete de ayahuasca e mare in lume, si tot mai mare in Romania. Sursele noastre ne povestesc că si Emil Boc a trecut printr-o așa experiență, devenind inițiat, se pare ca ar fi un pas necesar pentru ca Boc sa fie si mai bine pregatit daca va candida la Cotroceni.
B chiar și Victor Ponta se pregateste de experienta cu ayahuasca, așa cum arăta alaltaieri ziarul Național într-un articol semnat de Bogdan Tiberiu Iacob.
Ingurgitarea ceaiului și experiența revelatorii sunt atent coordonate de un șaman cu experiență, mărturiile post consum dând de înțeles că au loc resetări emoționale pentru toți cei care o parcurg.
In cazul lui Gelu Oltean si al Vanessei Youness, sursele noastre spun ca de ei s-a ocupat samanul peruan Jose Campos, unul dintre cei mai cunoscuti samani din lume.
 

6 afisări
Sursa: /www.ziardecluj.ro/

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*