Geloasă, amanta unui polițist a intrat în sediu și s-a dus peste o colegă de birou

answear.ro

O poveste cu iz de telenovelă răzbate de după gratiile arestului Poliției Capitalei…

Cu multă ușurință între două femei, ambele polițiste, a avut loc în sediul Serviciului de Reținere și Arestare Preventivă din Capitală, un scandal în toată regula, motivul discordiei fiind un bărbat, polițist și el.

”Din primele date a rezultat că în seara de 2 septembrie, în jurul orei 22.30, un agent de poliție, din cadrul structurii, aflat în serviciu, ar fi introdus în sediu o persoană, pe care a prezentat-o ca fiind soția sa.

Ulterior, cei doi s-ar fi deplasat la biroul in care își exercita atribuțiile de serviciu agentul (femeie) menționat anterior, iar femeia i-ar fi adresat cuvinte jignitoare. A fost identificată persoana în cauză, tot polițist, în cadrul altei structuri”, potrivit Poliției Capitalei.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, de fapt, este vorba de o amantă în vârstă de 38 de ani, care, lovită de gelozie, a intrat în birou peste cealaltă femeie căreia I-a zis să-l lase în pace pe iubitul ei care lucreaza la arest, ca escortă.

Se pare că amanta ar lucra chiar IGPR, iar victimei i-a fost frică inițial să spună ce a pățit. Ea s-a confestat însă unei colege de birou și așa s-au aflat lucrurile.

Amanta n-ar fi  la primul incident de acest gen! S-au mai plâns și alte persoane din Poliție de atitudinea ei. Chiar și în timpul audierilor, ar fi țipat la iubit. Mai mult decât atât, l-ar fi înjurat!

Tot potrivit surselor Antena 3, femeia agresată nu vrea să depună plângere.

VIZUALIZAT 5 ori
bottegaverde.ro

- ADS -

Lasă un răspuns

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More