George Simion, atacat cu cerneală la manifestaţiile de la Iaşi, de Mica Unire.

0

Astăzi, 24 ianuarie 2022, de Ziua Principatelor Române, s-a produs un incident. Un participant la manifestări l-a stropit cu cerneală de culoare albastră pe copreşedintele partidului AUR, George Simion.

„Vrem să facem nici mai mult nici mai puțin decât o horă. Și știm că, în orașul primarului al cărui nume nu vreau să îl pronunț, este interzis. Nu este manifestație AUR, nu vom avea steaguri de partid, invităm pe toți românii în fața Palatului Culturii pentru că este o zi națională”, a declarat George Simion, luni dimineață.

Simpatizanții AUR au ajuns în Piața Unirii, unde ar urma să aibă loc Hora Unirii. George Simion, copreședintele AUR, a susținut, în cuvântare că autoritățile au încercat să împiedice organizarea manifestărilor. Totuși, acesta a susținut că nu au cedat și că vor organiza concertul de muzică populară probono, cu toți artiștii.

„În jurul orei 10.25, asupra unuia dintre participanții prezenți în Piata Unirii din Iași, la o manifestare publică nedeclarată, a fost aruncată o substanță lichidă de culoare albastră. În acest caz, două persoane au fost identificate și extrase din mulțime de către Poliția Locală a Municipiului Iași și au fost preluați de Secția 3 Poliție a Municipiului”, au transmis reprezentanții IJJ Iași.

Prima reacție a lui George Simion după ce a fost murdărit cu cerneală

 

George Simion a avut o primă reacție după ce a fost murdărit pe față cu cerneală. Copreședintele AUR a spus că nu știe cine a aruncat cu cerneală în el, dar roagă forțele de ordine să nu-l amendeze.

”Eram în hora unirii și un individ a venit și a aruncat cu ceva albastru în mine. Nu mă tem, mă tem doar de Dumnezeu, suntem în mijlocul oamenilor, pot să arunce cu ce vor. În ultimii 30 de ani politicienii s-au temut de popor, nu trebuie să se teamă. Nu știu de ce a aruncat, nu mi-a zis nimic. Asta nu e motiv să ne strice sărbătoarea. Rog Poliția să nu îl amendeze pe individ, e o sărbătoare națională, dacă așa a vrut el să facă.. noi îl iubim!”, a declarat George Simion.

 

34 afisări
Sursa: bzi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*