casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

În România, mafia şpăguitorilor a devenit mafia denunţătorilor!

eurogsm.ro

- ADS -

traian_basescu_Fostul preşedinte Traian Băsescu a postat, pe Facebook, un comentariu extrem de dur legat de maniera în care DNA îi protejează pe denunţătorii corupţi, oferindu-le imunitate totală, fără a recupera de la ei miliardele de lei pe care le-au furat.

Fostul şef al statutului face precizarea că postarea lui n-are nicio legătură de denunţurile făcute joi la DNA, în care este acuzat că l-a protejat în 2007 pe Crin Antonescu, catalogându-le drept o stupizenie.

„Mafia spaguitorilor a devenit mafia denuntatorilor! Spre deliciul opiniei publice si veselia DNA care poate aresta cel putin cate un politician pe zi.
Pun o singura intrebare sefei DNA: cum facem sa recuperam totusi miliardele de la cei care le-au furat, in conditiile in care procurorii le ofera imunitate totala? Mai clar, astazi in Romania un mafiot care denunta, adesea mincinos, un om politic ramane liber si cu banii la el!

P.S. Postarea n-are legatura cu stupizeniile aruncate astazi pe piata de inca un asa zis denuntator, cum ca prin 2007 l-as fi protejat pe Crin Antonescu”, a scris Traian Băsescu, pe Facebook.

– See more at: http://www.nasul.tv/traian-basescu-comentariu-extrem-de-dur-fara-nicio-legatura-cu-denunturile-facute-la-dna-in-romania-mafia-spaguitorilor-a-devenit-mafia-denuntatorilor/#sthash.23qW1H3z.dpuf

melimeloparis.ro
VIZUALIZAT 12 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns