INFTACTORUL LIVIU DRAGNEA despre AFACERILE din BRAZILIA: „Totul pleacă de la Soroş, de la răul pe care vrea să-l facă acestei ţări”

0
Liviu Dragnea, preşedintele PSD-ului, vorbeşte în direct despre acuzaţiile care i se aduc cu privire la potenţialele afaceri pe care le-ar avea în Brazilia.
Întrebat care este povestea cu afacerile din Brazilia, Liviu Dragnea a afirmat că nu are nicio afacere acolo.
„Să nu bulversăm opinia publică. S-au tot amestecat informaţiile. N-am nicio afacere în Brazilia, n-am transferat bani în nicio altă ţară. În ceea ce priveşte acele hârtii, pentru că documente nu sunt, orice document trebuie sa aibă un număr, o semnătură, să aparţină cuiva, le voi studia în continuare”, a spus Dragnea.
“Eu am citit comunciatul DNA-ului, nu mi-am văzut numele acolo. Au încercat să spună că acest comunicat vine ca o urmare a articolelor publicate de acel ONG(Rise Project).
Ancheta are legătură cu doi oameni de afaceri, după ce unul dintre ei s-a sinucis. Nu are cum să aibă legătură cu mine pentru că eu nu am facut nimic în Brazilia, nu am făcut nicio infracţiune acolo şi nici în România”, a mai adăugat acesta.
De unde a pornit războiul dintre dumneavoastră şi George Soroş?
“De la răul pe care acest individ vrea să-l facă în această ţară şi nu numai”, a răspuns liderul PSD-ului.

„Alexandria este un oraş mic, iar lumea vorbeşte. Informaţiile circulă repede. Este vorba de nişte poliţişti care se laudă de câteva luni cu anumite hârtii”.
Vorbeaţi de nişte lucruri pe care le-aţi fi auzit prin Alexandria. Ce au cu dumneavoastră cei care vorbesc în Alexandria?
fashion-24.ro
“Este o campanie de ceva timp începută, începută cred că din februarie – martie 2016, atât împotriva mea, cât şi a PSD-ului. Este foarte bine organizată. Îi deranjează câteva lucruri. Nu pot opri creşterea popularităţii PSD-ului. Măsurile de guvernare care au început să producă efecteîii deranjează foarte tare. Nu au alt obiectiv, nu au alt plan decât să mă înlăture pe mine.
Am vorbit cu foarte mulţi colegi din partid şi oameni din presă, dar nu am cum să ştiu cine apasă butonul central”, a răspuns Dragnea.
Ce instituţii sunt implicate în această chestie organizată?
“Eu nu am de unde să ştiu, poate informaţiile vin de la instituţii către acest ONG. Se pare că această atitudine pe care noi am avut-o, a fost considerată drept o slăbiciune. Nu am de gând să mai rămânem în această situaţie, în care doar încasăm, nefăcând nimic, doar să guvernăm, şi vom răspunde legal şi instituţional.  Vorbesc despre partid, dar şi despre Coaliţie”, a firmat liderul PSD.
Revenind, dumneavoastră aţi fost chemat sau sunat de DNA? Vi s-au cerut explicaţii?
“Doamnă, nu am afaceri în Brazilia. Din câte ţin eu minte, Brazilia nu este un stat terorist. Am colindat multe ţări. Unde este infracţiunea că mergi într-o altă ţară? Ce rău am făcut? Dincolo de toate aceste artificii, să discutam concretul, realitatea. Credeţi că dacă eu aş fi făcut ceva în toţi aceşti ani, din 2005 până acum, credeţi că nu s-ar fi găsit ceva? Credeţi că dacă eu aş fi făcut vreo spălare de bani, vreo infracţiune, credeţi că nu s-ar fi aflat? Sincer acum, despre asta vorbim”.
 

Victor Ponta s-a intalnit astazi, 11 martie 2014 la ora 11.30, cu omul de afaceri George Soros, informatie confirmata pentru HotNews.ro chiar de premier. Zilele acestea, George Soros s-a aflat in Romania. Oficial, scopul vizitei in Romania a fost sustinerea promovarii culturii romilor. Insa intalnirea cu premierul ar fi avut un alt scop: discutarea problemei Rosia Montana.

  • UPDATE Contactat de HotNews.ro, Victor Ponta a negat ca s-ar fi discutat problema Rosia Montana, precizand ca ar fi discutat cu George Soros si cu Damian Draghici programele pentru romi. 

In cursul serii, la intrebarile ziaristilor, Victor Ponta a raspuns, la Palatul Parlamentului: „Nu as fi discutat cu dl Soros despre Rosia Montana. Daca vreti sa discutati de Rosia Montana, trebuie sa vorbiti cu dl ministru Korodi (ministrul Mediului, n.r.) si cred ca stiti raspunsul”.
Intalnirea nu a fost trecuta pe agenda oficiala a premierului. HotNews.ro a incercat in mai multe randuri sa obtina o confirmare a informatiei din partea Guvernului. In cele din urma, premierul a confirmat ca aceasta intalnire a avut loc astazi.
Oficial, George Soros, presedintele Fundatiei pentru o Societate Deschisa, a venit in Romania pentru a discuta despre problema romilor. Acesta a vizitat impreuna cu Androulla Vassiliou, Comisar European pentru Educatie, Angela Filote, Sefa Reprezentantei Comisiei Europene in Romania si Gabriel Petrea, viceprimarul Sectorului 6, Asociatia Romano ButiQ la sediul din cartierul Giulesti-Sarbi, in spatiul in care se lucreaza la infiintarea primul Muzeu al Culturii Romilor din Romania in Sectorul 6.

Insa, potrivit unor surse HotNews.ro, in cadrul intalnirii cu premierul, au fost discutate si alte probleme, cea mai importanta fiind cea legata de Rosia Montana.

cumparamisim.ro
Comunicatul fundatiei a venit dupa ce o parte a presei din Romania a sustinut ca fundatia miliardarului s-ar afla in spatele protestelor impotriva demararii proiectului minier de la Rosia Montana.
„Recentele speculatii din Romania despre o legatura intre proiectul minier de la Rosia Montana si George Soros sunt nefondate si incorecte. George Soros nu are niciun interes actual, financiar sau de alta natura, in proiectul minier de la Rosia Montana”, se preciza in comunicatul fundatiei. 
Open Society Foundations adauga, in acest scurt comunicat, ca George Soros este de multa vreme „un avocat pentru responsabilitate si transparenta in industriile miniere si crede ca aceste principii trebuie sa se aplice proiectelor relevante din Romania si din intreaga lume”.

 
1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*