pretzmic.ro

- Advertisement -


VIZUALIZAT 2 ori,
kitunghii.ro

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

Ioana Mihăilă dată în judecată de pacienți pentru lipsa medicamentelor

libris.ro

- ADS -

Ioana Mihăilă dată în judecată de pacienți. Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, va fi chemată în judecată de Alianța pacienților cronici, care o acuză de lipsa medicamentelor vitale care practic îi condamnă la moarte pe cei suferinzi.

În prezent, sute de mii de bolnavi cronici nu au acces la tratament în România, a atenționat Irimia. Tot liderul Alianeți a amintit că în perioada noiembrie-decembrie 2020 au murit cu 10.000 mai mulți pacienți non-COVID față de aceeași perioadă a anului trecut, a explicat președintele Alianței, Cezar Irimia..

„Peste 1.000 de pacienți cu o formă de leucemie sunt condamnați la moarte de ministerul Sănătății prin lipsa Vesanoidului, din ianuarie.

M-am săturat de cinismul celor care conduc ministerul Sănătății, de promisiuni, ordine semnate, de ipocrizie și de iresponsabilitate. Chiar nu mai acceptăm asemenea lucruri și vom acționa în judecată pe doamna ministru, în nume personal, pentru că nu se mai poate.

Sunt câteva sute de mii de pacienți care nu își găsesc astăzi tratamentul în România. Uitați-vă ce profesii au secretarii de stat din minister. Singurul cu care se poate discuta acolo este Andrei Baciu. Cine să facă strategii?! Am politizat la maximum sistemul de Sănătate, am pus membri de partid la conducerea spitalelor, a unor entități din Sănătate, cine să construiască strategii, cine să le scrie?!”, a declarat Irimia, citat de B1TV

Ioana Mihăilă, în locul lui Vlad Voiculescu

Ioana Mihăilă dată în judecată de pacienți. Ioana Mihăilă l-a succedat în funcția de ministru al Sănătății pe Vlad Voiculescu, demis de către Florin Cîțu. Mihăilă este de profesie medic endocrinolog și deține împreună cu soțul său o clinică medicală. Ministrul în vârstă de 41 de ani este unul dintre primii membrii ai partidului PLUS, înființat de către Dacian Cioloș.

Ioana Mihăilă a absolvit în anul 2005 Facultatea de Medicină, în cadrul Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu, Cluj-Napoca. Timp de patru ani, din 2006, a urmat rezidențiatul în endocrinologie, tot în Cluj-Napoca. Din 2011 a lucrat ca endocrinolog, din 2014 a fost coordonator medical la Clinica Medena.

Potrivit declarației de avere, Ioana Mihăilă deține mai multe terenuri și case în Oradea, are peste 400.000 de lei în conturi și a acordat un împrumut de 20.000 de lei partidului USR, în campania electorală.

VIZUALIZAT 2 ori,
Sursa: umeapolitica.ro
 acai berry 900 apteka
 
Citește și

Lasă un răspuns