pentrucasamea.ro

- Advertisement -

fashiondays.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Jeff Bezos, şeful Amazon şi cel mai bogat om din lume, acuză o publicaţie că a încercat să îl şantajeze

eurogsm.ro

- ADS -

Cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, l-a acuzat vineri pe editorul principal al publicaţiei National Enquirer că a încercat să-l şantajeze, într-un articol exploziv publicat joi după-amiază pe blogul său personal, relatează CNN.

Fondatorul Amazon denunţă o tentativă de extorsiune din partea publicaţiei National Enquirer, potrivit Mediafax care citează surse de peste ocean.

Bezos a dezvăluit într-un articolul publicat pe platforma Medium, ceea ce el susţine că ar fi textul complet al e-mail-urilor pe care reprezentanţii săi le-au primit de la directorii American Media Inc. (AMI), compania care deţine National Enquirer.

Bezos, fondatorul şi CEO-ul Amazon, a susţinut că AMI l-a ameninţat că va face publice fotografii compromiţătoare şi a publicat ceea ce el spune că ar fi e-mailurile primite de la AMI, detaliind ceea ce el a calificat drept „extorsiune şi şantaj”.

„Mi s-a întâmplat ieri ceva neobişnuit, de fapt, pentru mine nu a fost doar neobişnuit – a fost pentru prima dată. Mi s-a făcut o ofertă pe care nu o pot refuza. Sau cel puţin aşa au crezut cei mai buni oameni de la National Enquirer. Mă bucur că au crezut asta, pentru că i-au încurajat să pună totul în scris”, a scris Bezos.

„Mai degrabă decât să cedez la extorsiune şi şantaj, am decis să public exact ceea ce mi-au trimis, în ciuda costurilor personale şi a jenei cu care mă ameninţă”, a adăugat acesta.

Bezos a împărtăşit ceea ce susţine el că ar fi un e-mail primit de la şeful principal de conţinut al AMI, Dylan Howard, în care Howard îl ameninţă că va face publice fotografii intime şi personale şi mesaje text ale sale cu o femeie cu care National Enquirer a susţinut că acesta ar fi avut o aventură.

melimeloparis.ro

Unele dintre mesaje au fost făcute publice luna trecută. Bezos şi soţia lui, Mackenzie, divortează după 25 de ani de căsătorie.

 

erotic24.ro

Jeff Bezos, fondatorul companiei Amazon, este cel mai bogat om din lume

 

Jeff Bezos este cel mai bogat om din lume, potrivit celui mai nou top al miliardarilor, realizat de publicaţia Forbes. Fondatorul companiei Amazon are o avere de 112 miliarde de dolari, cu aproape 40 de miliarde mai mult decât anul trecut.

Este cea mai spectaculoasă creştere într-un singur an din 1987 încoace, de când revista Forbes a început să realizeze acest clasament. Bezos a devenit şi primul din lume care a trecut de pragul de 100 de miliarde de dolari.

Fondatorul Microsoft Bill Gates are o avere de 90 de miliarde de dolari şi se situează acum pe a doua poziţie. Podiumul este completat de investitorul Warren Buffet, care a strâns până acum 84 de miliarde de dolari.

Ion Ţiriac este singurul român inclus în acest top, cu o avere de 1,2 miliarde de dolari, care îl plasează pe locul 1.867, la nivel mondial.

 

 

VIZUALIZAT 14 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns