Justiția Divină:Generalul Marin Oană, găsit mort în casă!

0

Generalul de armată Marin Oană, fost locotenent-colonel în timpul Revoluției din 1989, a fost găsit decedat în locuința sa de vacanță din stațiunea Sărata-Monteoru. Descoperirea a fost făcută azi-noapte de un prieten, îngrijorat că bărbatul nu mai răspundea la telefon.
În vârstă de 74 de ani, generalul Oană locuia în București, dar venea des la casa pe care o deținea lângă hotelul Ceres din Monteoru. Se pare că, începând de vineri seară, bărbatul nu a mai răspuns la telefon. Îngrijorată, soția rămasă în Capitală a rugat un prieten din comuna Merei să meargă să verifice dacă totul este în regulă.

Trupul său a fost găsit în cadă, dușul fiind încă în funcțiune. Anchetatorii au indicii că decesul s-a produs de cel puțin 24 de ore.
Cadavrul a fost transportat la morga SML pentru efectuarea necropsiei.
În 2012, magistrații Curții de Apel București i-au retras definitiv generalului Marin Oană titlul de „Luptător pentru Victoria Revolutiei Romane din decembrie 1989”. Locotenent-colonel în timpul Revoluției, generalul Oană a fost comandantul unei unități militare din București, iar în seara de 22 decembrie 1989 a fost desemnat să apere Televiziunea Română de „teroriști”.  În apărarea sa, generalul Marin Oană a explicat ca activitatea sa la revolutie „a fost orientata exclusiv in sensul asigurarii reusitei acesteia”, fiind de notorietate ca a avut misiunea de a apăra institutia Televiziunii Romane, misiune în cursul căreia a și fost împușcat în deget.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*