erotica.ro - Sex Shop Performant

- ADS -

erotic24.ro

- ADS -

- Advertisement -

Kanye West vrea ca NUNTA cu Kim Kardashian să fie „mai tare ca nunta regală”.

eurogsm.ro

- ADS -

O sursă apropiată rapperului a declarat că acesta îşi doreşte „să fie unul dintre cele mai mari evenimente din lume, cu acrobaţi, dar şi o serie de programe speciale din partea prietenilor săi, inclusiv a lui Jay-Z”, informează contactmusic.com.

„Chiar a sugerat că ar vrea să închirieze elefanţi pentru el şi Kim care să îi conducă la altar şi să comande pentru aceştia măşti Maison Martin Margiela”, a mai spus sursa.

De asemenea, acesta a angajat cinci persoane pentru a-l ajuta să organizeze nunta. Sursa a adăugat: „Vrea ca evenimentul să aibă loc în Los Angeles. A angajat deja cinci asistenţi pentru a-l ajuta cu organizarea şi a glumit că vrea un eveniment mai mare ca nunta regală”, a prinţului William, din aprilie 2011.

Kim Kardashian ar urma să poarte aproximativ patru rochii de mireasă, create de designerul Ricardo Tisci sau de Valentino, iar Kanye nu vrea ca la ceremonie să fie filmat pentru show-ul „Keeping Up With the Kardashians”, mai mult pentru a o supăra pe mama vedetei şi managerul Kris Jenner. „Kris vrea ca totul să apară în emisiune, dar Kanye nu se lasă convins”, a completat sursa.

melimeloparis.ro

Kanye West a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Kim Kardashian, pe 21 octombrie – ziua în care starleta a împlinit 33 de ani -, în faţa unor prieteni apropiaţi şi membri ai celor două familii, prezenţi pe stadionul de baseball AT&T Park din San Francisco, pe care rapperul l-a închiriat pentru acel eveniment.

Kim Kardashian este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare – provenind din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat – ridicându-se la peste 6 milioane de dolari.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/kanye-west-vrea-ca-nunta-cu-kim-kardashian-sa-fie-mai-tare-ca-nunta-regala-ce-planuieste_1305933.html#ixzz2jKC5ZYFP 

 

 

VIZUALIZAT 79 ori,
 acai berry 900 apteka

Lasă un răspuns