Kaufland-ul din Odorheiu Secuiesc REFUZĂ clienții care vorbesc ROMÂNEȘTE!!!

#faracumparaturilakaufland

7

elefant.ro Un bărbat a vrut să-și comande o porție de mici de la Kaufland, însă angajata hipermarketului l-ar fi înjurat în limba maghiară în timp ce îi lua banii. La scurt timp, banii i-au fost restituiți și nu a mai fost servit.
Acțiunea s-a petrecut în Odorheiu Secuiesc, județul Harghita, angajații care au avut acest comportament fiind din această parte a țării.
Clientul a filmat angajata de la Kaufland-ul din Odorheiu Secuiesc și a postat filmulețul pe YouTube joi, 31 august 2017. Acesta a fost viralizat apoi pe Facebook.
Pe filmare se vede cum bărbatul care vorbea românește este marginalizat și tratat cu dispreț de locuitorii din Odorheiu Secuiesc, doar pentru că nu vorbea limba maghiară.
La final, acesta afirmă că a fost nevoit să plece de la Kaufland, ca să nu fie linșat de localnici.
Imaginile de mai jos vorbesc de la sine:

 
 
 

TERORISTII maghiari plănuiau să arunce în aer reţeaua de transport a gazelor naturale din Ardeal


 
 
 
Conducerea Kaufland și-a cerut scuze pentru situația neplăcută în care a fost pus bărbatul. „Bună ziua, Regretăm experiența prin care ai trecut și totodată ne cerem scuze. Subliniem că ne delimităm ferm de astfel de comportamente discriminatorii și misiunea noastră este să oferim produse și servicii de calitate însoțite de amabilitate față de toți clienții, nediferențiat. Te asigurăm de toate eforturile noastre de a comunica cu clienții noștri într-o manieră corectă. Facem un efort continuu de a preveni astfel de situații și demarăm periodic training-uri cu angajații noștri „.
Angajata a respectat politica kaufland!!!

1 afisări

7 răspunsuri la “Kaufland-ul din Odorheiu Secuiesc REFUZĂ clienții care vorbesc ROMÂNEȘTE!!!”

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*