La Fundeni Spaga este TOTUL

0

spaga-doctor-300x184Nou caz grav de neglijență și ignoranță în România. Un bărbat de 44 de ani, tată a doi copii, care trebuia supus unei intervenții chirurgicale urgente, a fost amânat de la operație pentru a treia oară pe motiv că nu e sânge, apoi că este nevoie de trombocite, care nici ele nu există.
De fapt, se pare responsabila de la Institutul Clinic Fundeni nici măcar nu a cerut sânge și trombocite de la centrul de transfuzii. Situația a fost făcută publică de către Alex Livadaru pe contul personal de Facebook.
Acesta a mai scris că, ulterior, a aflat că există stocuri suficiente la centrul de transfuzii și că pungile de trombocite rezervate pentru operație nici nu au fost ridicate de către cei de la UTS Fundeni.
Culmea, pacientului i se spune în continuare că nu există sânge și că operația sa va fi amânată. Din nou.
În postarea sa de pe Facebook, Livadaru a cerut explicații responsabililor, inclusiv Ministrului Educației, pentru acest caz rezoltător.
Putem să suspectăm faptul că acest pacient a fost amânat pentru că de fapt se așteaptă mită în diverse locuri și către diferite cadre medicale de acolo? Pacientul este în grija secției de chirurgie (feuda) @Transplant Hepatic la Prof. Dr. Prof. Dr. Irinel Popescu. Este acest incident încadrabil la vreun tip de abuz/ neglijență? 
Dacă da, familia pacientului va primi de la avocații mei consiliere pentru a face plângeri penale. (Pe numele Institutului Fundeni, pe numele responsabililor de la Unității de Transfuzie de la Fundeni, pe numele profesorilor/ medicilor/ cadrelor medicale care amână acest pacient punând totul pe seama lipsei de sânge).
Cum facem să mișcăm sistemul? Dacă numai cu procurori se poate, atunci așa facem”, a scris Alex Livadaru în finalul postării.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*