Laura Chiriac , Din lac in put”a”

0

Laura-Chiriac-XXXInvitată la Realitatea TV, pentru confruntarea cu Daniel Nazare, candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, Laura Chiriac s-a referit, printre altele, şi la controversatul moment consumat între ea şi Sergiu Diacomatu, anchetat de DNA în diferite dosare legate de retrocedări ANRP.
Spre finalul confruntării, candidata ALDE a declarat că nu are nicio legătură extraconjugală cu Diacomatu
“Este un apropiat al PNL (n.r. – Diacomatu). A fost preşedinte la PNL Sector 1, m-a contactat în urmă cu câteva săptămâni, nu este singurul care m-a contactat. (…) Obişnuiesc să îmbrăţişez oamenii pe care îi întâlnesc în ultimul timp. Poate fi declinată în multe feluri chestiunea aia. Eu sunt un om fericit din acest punct de vedere (n.r. – al familiei)”, a spus Laura Chiriac, despre imaginile surprinse de cancan.ro şi în care apărea sărutându-se cu Sergiu Diacomatu.
Despre acel episode, Laura Chiriac a spus ulterior că doar a vrut să-l cunoască pe Diacomatu, pentru a ”cunoaşte mai bine” reţelele mafiote de la Primăria Sectorului 1.

”A vrut să mă cunoască şi să mă lămurească. Lucrurile ţin de mafie, bani, interese. Sectorul 1 este în centrul intereselor unei mafii care ar face orice pentru a rămâne la butoane. Vreau să destructurez anumite reţele, dar pentru asta trebuie să le cunosc. Am intrat cu mâinile curate, voi ieşi cu mâinile curate. Însă, nu voi sta cu braţele încrucişate. Mai uşor cu filajul, mai uşor cu ameninţările! Am aflat multe lucruri pe care le voi spune în perioada următoare”, declara fosta jurnalistă în legătură cu acest subiect.

Laura Chiriac in PAT cu MAFIA!!

“Domnul Diacomatu are un trecut foarte recent legat de faptul că a participat la alegeri în sectorul 1, cunoaşte bine această zonă electorală, cunoaşte bine contracandidaţii mei din Sectorul 1. Cam aşa stau lucrurile, despre acest domn vorbim. În aceste condiţii am acceptat – invitaţia a fost lansată de domnia sa – şi am luat această oportunitate. Pentru că cel mai important pentru a destructura reţele, este să le cunoşti. Am învăţat asta ca jurnalist de investigaţie. Pe lângă cariera mea de prezentator de televiziune, am făcut anchete pentru emisiuni mari şi importante, am filmat în viaţa mea cu camera ascunsă…”, a mai declarat Laura Chiriac.
1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*