pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

MAFIA DIN JUSTITIE: Violatorul unei copile de 10 ani, lăsat în libertate!!

eurogsm.ro

- ADS -

Copila primea dulciuri şi bani ca să suporte abuzurile sexuale ale bărbatului. Femeia care ar fi trebuit să o protejeze, asista la violurile în serie şi chiar făcea sex cu violatorul de faţă cu fetiţa.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila i-a trimis în judecată pe doi brăileni, Fănuţa Boncu şi Pietro Conte, pentru viol în formă continuată şi coruperea sexuală a minorilor.

Cei doi au şocat comunitatea din Brăila după ce s-a descoperit că făceau sex în faţa unei fetiţe de 10 ani pentru a-i arăta cum se face, iar bărbatul o forţa apoi să întreţină relaţii sexuale.

Din toamna anului 2018 şi până pe 9 decembrie 2020, la diferite intervale de timp, Pietro Conte, a întreţinut  acte sexuale  cu fetiţa, acum în vârstă de 10 ani, în două imobile de pe raza municipiului Brăila, profitând de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa.

Anchetatorii au stabilit că totul s-a petrecut cu consimţământul Fănuţei Boncu, femeia care avea în grijă copila.

”Aceasta  din urmă, în schimbul promisiunii  şi oferirii de  dulciuri şi sume  de bani  modice  primite  de  la  inculpat, a determinat-o şi a încurajat-o pe minoră  să  suporte şi să întreţină acte sexuale cu acesta. În acelaşi  scop, al convingerii şi indicării modului de realizare, cei doi inculpaţi au întreţinut raporturi şi acte sexuale în prezenţa minorei”, susţin procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

Individul şi femeia care o avea în grijă pe fetiţă au fost iniţial arestaţi preventiv sub acuzaţia de viol în formă continuată şi coruperea sexuală a minorilor, dar pe 2 februarie, Judecătoria Brăila a decis ca doar Fănuţa Boncu să rămână după gratii, în timp ce  Pietro Conte a fost plasat în arest la domiciliu.

VIZUALIZAT 12 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și

Lasă un răspuns