Marian Nicolae, cel care a ucis un om înainte de Crăciun, este recidivist. Acesta a mai înjunghiat un tânăr în urmă cu doi ani, dar poliția i-a dat drumul

0

Marian NicolaeMarian Nicolae, cel care a ucis un om înainte de Crăciun într-o benzinărie din Bucureşti, mai înjunghiase un tânăr şi în urmă cu doi ani. Însă poliţiştii i-au dat drumul la acea vreme, informează B1 TV.
Mai mult decât atât, oamenii legii i-au sugerat victimei să se împace cu agresorul său. Astfel, un individ extrem de periculos a fost lăsat liber şi a putut să omoare un alt tânăr la 2 ani distanţă de la acel incident. De altfel, criminalul în vârstă de 28 ani era cunoscut pentru problemele sale cu legea însă, cu toate acestea, nimeni nu a luat măsuri împotriva sa.

Ucigașul din benzinărie este recidivist


Cristian Costăchescu, un tânăr din Capitală, a povestit la emisiunea UNDE TV cum acesta a fost înjunghiat de către Marian Nicolae acum 2 ani.
„Am fost înjunghiat de două ori:  o dată în abdomen și o dată in picior. Mă rog, în fine, în urma acelui incident am fost dus la spital. Ai mei au suferit destul de mult”, a povestit acesta.
Revoltător este faptul că, deşi Cristian Costăchescu a făcut plângere la acea vreme, poliţiştii i-au sugerat să se împace cu cel care l-a înjunghiat iar agresorul a fost lăsat liber.
Astfel, Marian Nicolae, individul lăsat liber de poliţişti a avut ocazia să lovească din nou. Pe 22 decembrie, acesta l-a înjunghiat mortal pe soţul angajatei unei benzinării. Totul pentru că a fost nemulţumit de o cafea care ia fost servită.
Nicolae Marian se află în prezent în arest preventiv. Poliţiştii au recunoscut că acesta mai avusese probleme cu legea dar dosarele sale au fost clasate.
 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*