pentrucasamea.ro

- Advertisement -

fashiondays.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Marian Nicolae, cel care a ucis un om înainte de Crăciun, este recidivist. Acesta a mai înjunghiat un tânăr în urmă cu doi ani, dar poliția i-a dat drumul

eurogsm.ro

- ADS -

Marian NicolaeMarian Nicolae, cel care a ucis un om înainte de Crăciun într-o benzinărie din Bucureşti, mai înjunghiase un tânăr şi în urmă cu doi ani. Însă poliţiştii i-au dat drumul la acea vreme, informează B1 TV.

Mai mult decât atât, oamenii legii i-au sugerat victimei să se împace cu agresorul său. Astfel, un individ extrem de periculos a fost lăsat liber şi a putut să omoare un alt tânăr la 2 ani distanţă de la acel incident. De altfel, criminalul în vârstă de 28 ani era cunoscut pentru problemele sale cu legea însă, cu toate acestea, nimeni nu a luat măsuri împotriva sa.

Ucigașul din benzinărie este recidivist

Cristian Costăchescu, un tânăr din Capitală, a povestit la emisiunea UNDE TV cum acesta a fost înjunghiat de către Marian Nicolae acum 2 ani.

melimeloparis.ro

„Am fost înjunghiat de două ori:  o dată în abdomen și o dată in picior. Mă rog, în fine, în urma acelui incident am fost dus la spital. Ai mei au suferit destul de mult”, a povestit acesta.

Revoltător este faptul că, deşi Cristian Costăchescu a făcut plângere la acea vreme, poliţiştii i-au sugerat să se împace cu cel care l-a înjunghiat iar agresorul a fost lăsat liber.

Astfel, Marian Nicolae, individul lăsat liber de poliţişti a avut ocazia să lovească din nou. Pe 22 decembrie, acesta l-a înjunghiat mortal pe soţul angajatei unei benzinării. Totul pentru că a fost nemulţumit de o cafea care ia fost servită.

Nicolae Marian se află în prezent în arest preventiv. Poliţiştii au recunoscut că acesta mai avusese probleme cu legea dar dosarele sale au fost clasate.

 

VIZUALIZAT 14 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns