pretzmic.ro

- Advertisement -


VIZUALIZAT 21 ori,
kitunghii.ro

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

Medicul Adina Alberts a răbufnit: ‘De ce favipiravirul a putut fi folosit fără studii, iar ivermectina nu?!?’

libris.ro

- ADS -

Medicul Adina Alberts a transmis pe pagina sa de Facebook, că ”Universitatea Oxford a demarat un studiu observațional pentru a evidenția eficiența ivermectinei în profilaxia și tratarea Covid-19”. Acesta susține că ”În același timp cu ivermectina este investigată și eficacitatea favipiravirului”.
”Universitatea Oxford a demarat un studiu observațional pentru a evidenția eficiența ivermectinei în profilaxia și tratarea C-19. Așteptăm în septembrie rezultatele…
În același timp cu ivermectina este investigată și eficacitatea favipiravirului. Cum?!? Abia acuuum? Favipiravirul stă moț acolo în protocolul oficial anti-C încă de la bun început; bolnavii spitalizați au fost obligați să înghită câte 6 pastile odată. Și abia acum se efectuează un studiu?! Cum este posibil?! De ce favipiravirul a putut fi folosit fără studii, iar ivermectina nu?!?
👉Vă reamintesc că pe mine m-a sancționat Colegiul Medicilor București pentru că am îndrăznit să vorbesc public despre ivermectină. Cică am încălcat Legea 95, Art 380 care spune:
(1) Profesia de medic are ca principal scop asigurarea stării de sănătate prin prevenirea îmbolnăvirilor, promovarea, menținerea și recuperarea sănătății individului și a colectivității.
(2) În vederea realizării acestui scop, pe tot timpul exercitării profesiei, medicul trebuie să dovedească disponibilitate, corectitudine, devotament, loialitate și respect față de ființa umană.
(3) Deciziile și hotărârile cu caracter medical vor fi luate avându-se în vedere interesul și drepturile pacientului, principiile medicale general acceptate, nediscriminarea între pacienți, respectarea demnității umane, principiile eticii și deontologiei medicale, grija față de sănătatea pacientului și sănătatea publică.“
Iar motivarea Colegiului pentru sancționarea mea este, citez: “Modul în care au fost făcute afirmațiile reprezintă o încălcare a prevederilor legale și nu poate fi invocat caracterul umanitar al profesiei, de fapt recomandările fiind de natură a genera prejudicii potențiale asupra stării de sănătate-ivermectina fiind un medicament neavizat pentru uz uman (ce dezinformare!) cu dovezi insuficiente și existând recomandarea formală a Comisiei Europene (😂) de a nu utiliza ivermectina ca medicație în infecția S-C19.
Mda, Comisia Europeană se ocupă cu altceva, chiar nu are nicio treabă cu ivermectina… Cum nici Comisia de disciplină care m-a sancționat nu are nicio treabă … Nici cu ivermectina. Dar nici cu Comisia Europeană. Nu știu dacă despre empatie, umanitate, grija față de semeni ar putea să ne spună ceva Comisia de disciplină…
👉Am depus contestație la Colegiul Medicilor din România. Sincer, nu mă aștept să se revină asupra deciziei de sancționare. Vă țin la curent!”, a scris Adina Alberts pe Facebook.
VIZUALIZAT 21 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și

Lasă un răspuns