Meghan Markle, acuzată că a provocat ruptura prințului Harry de familia regală

0

Tot mai multe voci spun că Meghan Markle a fost cea care a cauzat ruptura de familia regală și că l-a pus Harry într-o postură dificilă. Presa britanică afirmă că nu mai există nicio șansă de împăcare după ce ducii de Sussex au fost ignorați la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a.

 

Tensiunile dintre ducii de Sussex și Familia Regală Britanică continuă să țină prima pagină a cotidianelor din Regatul Unit, dar și din SUA.

Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la toate funcțiile pe care le aveau în rândul familiei regale în urmă cu doi ani. Cuplul, care a decis să lase în urmă viața publică, locuiește acum în SUA împreună cu cei doi copii ai lor. Decizia de a pleca din Marea Britanie a fost numită „Megxit”, geo.tv.

Cine este vinovat?

Tot mai multe voci susțin că Meghan Markle s-a aflat în spatele deciziei, deoarece nu a putut suporta controlul excesiv din partea familiei regale și limitele impuse stilului de viață cu care era obișnuită.

„Dacă Meghan a luat această decizie de a demisiona, l-a pus pe Prințul Harry în situația în care să aleagă de partea cui să fie. A soției și a fiului său sau a Palatului“ a menționat Express.co.uk.

Sunt și voci care spun însă că prințul Harry a fost cel care a decis să părăsească Marea Britanie. Într-un interviu acordat pentru Mail on Sunday în 2017, Prințul Harry a recunoscut că, la un moment dat, a vrut să iasă din lumina reflectoarelor.

 

Ruptură totală

Ducii de Sussex au căzut în dizgrație după ce au continuat să defăimeze familia regală cu presupuse acuzații de rasism, după plecarea lor din Marea Britanie. Toate lumea a așteptat cu sufletul al gură revenirea celor doi la Londra. Sosirea lor la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a a fost analizată pe toată părțile.

Presa din Regatul Unit a ajuns la concluzia că nu mai există cale de împăcare. Părea clar că Kate nu era interesată să facă vreun pas pentru repararea relației cu Meghan. Și oricât de trist este, William simte la fel. Părerea este că Ducii de Sussex au fost norocoși să primească orice fel de bunăvoință după problemele pe care le-au cauzat monarhiei, în ultima perioadă. Niciuna dintre părți nu pare să dea înapoi“, a declarat o sursă pentru revista Hwat.

William și Kate au refuzat să participe la prima petrecere aniversară a lui Lilibeth, fiica lui Meghan și a lui Harry.

59 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*