Mircea Govor, apărat de cel cu care negocia, pe plan local, funcțiile din ANAF

0

Adrian Ștef, președintele CJ Satu-Mare, pus în fața solicitării demisiei adjunctului său, Mircea Govor, a dat un răspuns rușinos
Un episod rușinos pentru administrația publică românească s-a petrecut ieri la Consiliul Județean(CJ) Satu Mare, când PNL a solicitat ca Mircea Govor să demisioneze din funcția de vicepreședinte CJ Satu Mare.
Nevrednic pentru partid, bun pentru sătmăreni!?
”Domnul Govor a plecat din fruntea PSD pentru că a considerat că aduce prejudicii de imagine pentru partid. Din punct de vedere moral, este luată o măsură preventivă și ar trebui să-și dea demisia de onoare. Dacă la PSD nu e bun, nici pentru locuitorii județului nu e bun. Am cerut demisia de onoare”, a spus consilierul Adrian Cozma, co-președinte PNL Satu Mare.
 
cuză ridicolă
„Mircea Govor nu e acuzat de fapte comise din postura de vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare”, a afirmat Adrian Ștef, președintele CJ Satu Mare și nimeni altul decât unul dintre cei doi politicieni locali cu care Mircea Govor primise indicație de la București să se înțeleagă cu liberalii locali pentru a prezenta o listă comună cu propuneri pentru numirea în funcțiile vacante din ANAF. Explicația lui Adrian Ștef este subțire. Mircea Govor nu putea obține funcția de la CJ, dacă nu avea calitatea de politician PSD și șef de filială a partidului. În plus, convorbirile monitorizate de DNA au fost efectuate de Govor de pe telefonul aparținând CJ.
 
Definitiv: băgat la „Beciul Domnesc”
Instanța supremă a pronunțat ieri verdictul definitiv cu privire la măsura preventivă în cazul inculpatului Mircea Govor, dispunând arestarea lui preventivă pentru șantaj și corupție.
L-a „salvat” pe Silaghi de DNA
În referatul DNA cu propunerea de arestare preventivă a lui Mircea Govor se arată că, în 2014, el a impus candidatura lui Ovidiu Silaghi președinte al PNL Satu Mare la acea vreme) la un post de parlamentar pentru a îngreuna astfel urmărirea penală într-un dosar penal în care DNA solicitase ridicarea imunității parlamentare/europarlamentare a acestuia. Aspect pe care Govor l-a recunoscut în discuția din 19.08.2014 pe care a purtat-o cu un bărbat.
Govor: – Ai văzut pe Ovidiu l-am salvat, l-am adus la PSD.
Domn: – Da.
Govor: – Astăzi era arestat.
Domn: – Nu.
Govor: – Nu, că nu! O avut mandat, cum adică!
Domn: – Da era nicăieri, vorba aia.
Govor: – Și i-am întins o mână, mă, care o fost dușmanul meu de moarte, mă! (…), eu puteam dansa aici cum am vrut și îl puneam… să voteze invers.
Domn: – Și aia se poate. Se putea, da!
Govor: – Și puteam zice, bă ungurii îs majoritari acolo, bă asta s-o întâmplat ce să fac… nu sunt golan, mă!…l-am salvat. Și nevastă-sa o avut atâta bun simț și m-am simțit bine și o venit Ariana și mi-o mulțumit. Chiar o zis, domnule, ești corect!
 
sursa:evz

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*