Mituri despre sexul oral

answear.ro

Cea mai raspandita  fantezie sexuala din randul persoanelor active sexual este  sexul oral,  din pacate un subiect tabu inca pentru multe persoane.

Sexul oral reprezinta  o parte esentiala a vietii intime intr-un cuplu si nu ar trebui evitat indiferent de conotatiile negative atasate lui.

Sexul oral este o practica obisnuita in viata cuplurilor de la noi.

Cunnilingus = sex oral pentru femei iar felatia = sexul oral pentru barbati.

Mai jos aveti enumerate cateva dintre cele mai comune prejudecati si  mituri legate de sexul oral.

Sexul oral este injositor. Aceasta prejudecata este adanc inradacinata in gandirea femeilor cat si a barbatilor , in special  femeilor le este frica  sa nu fie desconsiderate daca practica sexul oral.

Este periculos sa inghiti sperma Fals – cat timp  femeia si barbatul sunt sanatosi nu exista nici un pericol daca femeia alege sa inghita sperma.

 Sperma te ajuta sa scapi de cosuri –Nimic mai fals ,sperma nu te ajuta sa scapi de acnee si nu iti aduce nici un alt beneficiu pielii tale.

Nu poti lua Boli Cu Transmitere Sexuala de la sex oral. Fals- orice boala cu transmitere sexuala care se poate lua prin sex anal sau vaginal se poate transmite si prin sex oral, modul in care o boala sexuala este transmisa poate fi afectat de o varietate larga de factori ,din acest motiv medicii recomanda ca raporturile sexuale sa fie protejate.

 Spalatul pe dinti evita transmiterea bolilor- Fals !! Trebuie sa retii ca spalandu-te pe dinti dupa sex oral nu vei preveni transmiterea acestora.Produsele de igiena dentara  te protejeaza de bacterii si germeni insa nu te apara de infectii.

 

 

 

VIZUALIZAT 426 ori
bottegaverde.ro

- ADS -

Lasă un răspuns

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More