Mureş: Opt victime în accidentul rutier de pe DN13E60, între Acăţari şi Corunca

0

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a anunţat că, în urma accidentului rutier petrecut, duminică, pe DN13 E60 între localităţile Acăţari şi Corunca, între două autoturisme, au rezultat opt victime.

„Un bărbat în vârstă de 55 de ani a condus un autoturism pe DN13 E60 dinspre municipiul Sighişoara înspre municipiul Târgu Mureş, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism ce circula regulamentar condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani. În urma impactului au rezultat 8 victime, 3 din autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 55 de ani, respectiv şoferul şi două femei pasagere şi 5 din autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 39 de ani, respectiv şoferul, un bărbat, două femei şi o minoră de 1 an şi 6 luni. Traficul este blocat şi deviat pe DJ 151D Acăţari – Ungheni”, a precizat IPJ Mureş.

Poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a subliniat că la faţa locului este o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, trei ambulanţe SMURD, o ambulanţă SAJ şi elicopterul SMURD. AGRERPRES

47 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*