pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

O orgie la care participau 100 de femei si barbati a fost oprita de politistii francezi.

eurogsm.ro

- ADS -

Politia a amendat aproximativ 100 de persoane si au arestat alte trei persoane, dupa ce au intrerupt o orgie in Collegien, o suburbie a Parisului, care incalca restrictiile pentru combaterea pandemiei, potrivit The Mirror.

Ofiterii de politie au intervenit, vineri seara, in urma apelurilor primite de la cetateni. petrecerea era organizata intr-un depozit din suburbia pariziana. Oamenii legii au constatat ca femeile si barbatii organizasera o asa- numita „petrecere libertina” si incalcau reglementarile anti-COVID-19.

Trei persoane, despre care se crede ca sunt organizatorii, au fost arestate in urma evenimentului. Practic, orgia a incalcat orele de lockdown, de la 18:00 pana la ora 06:00, masura care a fost introdusa in toata Franta, cu scopul de a reduce raspandirea COVID-19.

„Evenimentul a incalcat regulile carantinei si au existat si probleme cu mastile si distantarea sociala”, a declarat o sursa de ancheta.

Toate persoanele iimplicate in aceasta petrecere au cooperat cu politia si nu s-au opus.

Pe langa amenzile de nerespectare, magistratii locali, care au fost chemati intr-o sesiune de urgenta, au acordat si permisiunea pentru confiscarea echipamentelor de sunet si lumina, impreuna cu alcoolul.

De asemenea, s-a recomandat ca tuturor participantilor sa li se ofere educatie sexuala de baza, in ceea ce priveste raspandirea virusilor.

Orgiile dintre adultii care sunt de acord cu asta sunt legale in Franta, dar sansa de a contracta COVID-19 de la o persoana infectata in timpul sexului este aproape garantata, relateaza publicatia citata.

Coronavirusul se transmite prin caile respiratorii, asa ca sarutul cuiva infectat cu acesta reprezinta un risc masiv.

VIZUALIZAT 5 ori,
Sursa: The Mirror
 acai berry 900 apteka
 
Citește și

Lasă un răspuns