hainedevis.ro

- Advertisement -


O tânără din Bistrița, absolventă a Colegiului „Andrei Mureșanu”, a fost găsită fără suflare într-un apartament din Cluj

0
farmec.ro - Livrăm frumusețe!

ADS-*

Tânăra era originară din Bistriţa şi studia la Facultatea de Psihologie din Cluj, Departamentul de Psihopedagogie Specială. „Suntem convinşi că vei trai în continuare în fiecare suflet care te-a cunoscut cu adevărat”, au transmis colegii studentei.

Tragicul anunţ a fost făcut de colegii tinerei de la  Facultatea de Psihologie din Cluj, Departamentul de Psihopedagogie Specială: „Un suflet din familia Psihoped s-a ridicat la Cer! Iţi mulţumim, Rebeca că am împărtăşit vise comune şi suntem convinşi că vei trai în continuare în fiecare suflet care te-a cunoscut cu adevărat! Dumnezeu să te odihnească în pace!”

Tânăra de 20 de ani a absolvit Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” din Bistriţa. Sursele Bistriţeanul.ro susţin că Rebeca a fost găsită în casă, în stop cardio-respirator. Tragedia s-a întâmplat în apartamentul din Cluj în care tânăra stătea în chirie. Tânăra suferea şi de diabet, arată publicaţia citată.
„O inimă bună a încetat să mai bată, atâtea planuri măreţe, mereu binedispusă, mereu lăsând o amprentă bună, însă astăzi ai lăsat o amprentă asupra tuturor, o durere nemărginită ..Drum lin spre cer suflet frumos…!”, a transmis unul dintre prietenii Rebecăi.
chilipirul-zilei.ro/

- ADS -

Vizualizari: 2
Spune ce crezi