O tanara Fotomodel rapita in Italia, pentru a fi vanduta la licitatie. Era sa ajunga in haremul unui seic

0

O tanara fotomodel din Marea Britanie a fost rapita, drogata si sechestrata si era sa fie scoasa la licitatie pe Internet, pentru a ajunge in haremul unui seic arab, in timpul unei deplasari in Italia.

Potrivit politiei italiene, modelul Chloe Ayling, in varsta de 20 de ani, din Marea Britanie, a ajuns in Milano in 10 iulie, pentru o sesiune foto aranjata prin agentul sau.

Chloe Ayling recomanda maxpotent.com
Chloe Ayling RECOMANDA>>> MAXPOTENT

Insa cand a ajuns in studioul unde ar fi trebuit sa aiba loc sedinta foto, femeia a fost drogata si pusa in portbagajul masinii chiar de catre cel care ar fi trebuit sa o fotografieze si complicii acestuia, arata politia italiana.
A fost dusa intr-un mic oras langa Torino, unde a fost tinuta prizoniera de Lukasz Pawel Herba, un cetatean britanic nascut in Polonia, in varsta de 30 de ani, arata Reuters, citand autoritatile italiene.

Herba i-a cerut agentului femeii sa-i plateasca 300.000 de dolari pentru eliberarea acesteia, amenintand ca altfel o va vinde la licitatie pe Internet.
Cateva zile mai tarziu, cand a aflat ca tanara este mama unui copil, Pawel Herba a decis sa o elibereze si a insotit-o pana la consulatul britanic din Milano, unde a si fost arestat.
Chloe Ayling le-a spus politistilor ca polonezul i-a marturisit ca a castigat peste 15 milioane de euro din vanzarea femeilor, cele mai multe fiind destinate haremurilor unor arabi, arata The Telegraph.
erotic24.ro

FOTO:Facebook> Chloe Ayling

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*