Oana Cueşdeanu este noua Supernanny! Cea mai populară emisiune de parenting…

0

Nativ înzestrată cu abilitatea de a relaţiona cu fiecare om potrivit personalităţii lui, Oana Cueşdeanu, noua Supernanny de la Prima TV, şi-a educat răbdarea de a înţelege „de ce” înainte de a emite judecăţi şi a rămas pasionată în a aşeza cuvintele cu sens pentru a sparge limite mentale şi a aduce schimbare.

A debutat ca psiholog în urmă cu 16 ani, ulterior a devenit psihoterapeut, format în psihoterapie pozitivă şi transculturală, şi aşa a ajuns să facă parte dintr-o frumoasă comunitate internaţională. “În paralel cu anii de formare profesională, m-am bucurat de timpul şi educaţia oferită fiicelor mele, două curajoase care mă inspiră mereu şi mă răsfaţă cu cele mai jucăuşe emoţii. Sigur că am trăit momente de renunţări, oboseală, nopţi albe, pe alocuri conflicte blânde şi m-am lăsat prăfuită de semne de întrebare, dar nu reţin să mă fi copleşit neîncrederea că am scris greşit scenariul rolului de mamă. Ca părinţi, nu am încetat să ne întrebăm: „ce direcţie alegem?”. Iar pentru a ne răspunde nevoilor ne-am ajustat normele moştenite, vulnerabilităţile şi limitele, procese deloc simple, dar utile în a ne concretiza mai bine un limbaj comun, pe care încă îl dezvoltam în ritmurile noastre proprii. Ca pasiuni ale familiei aş menţiona călătoriile şi experienţele culinare, timp în care reducem zgomotul zilelor încărcate, ne auzim mai bine şi ne creem un spaţiu confortabil pentru relaţionare”, spune Oana Cueşdeanu, noua Supernanny de la Prima TV.

Oana Cueşdeanu a îmbrăţişat cu entuziasm, cu bucurie, noul rol din viaţa ei şi dezvăluie care sunt superputerile unei Supernanny. “Invitatia Prima TV de a fi parte din proiectul Supernanny a fost o surpriză unică pentru mine, o oportunitate la care am aderat pentru a implementa un stil de educaţie bazat pe principiul autoajutorării, la care părintele este parte activă în procesul de schimbare. Din această perspectivă, părintele va înţelege ce metodă poate utiliza „aici şi acum”, dar şi ce schimbări poate implementa pe termen mai lung. Supernanny este cea invitată în casele dumneavoastră şi nu invers, asa cum sunt obişnuită să vă primesc (în cabinetul de psihoterapie) iar aceasta, recunosc, este o reală provocare pe care o îmbrăţişez cu optimism şi curiozitate. Superputerile pe care le deţine Supernanny sunt conectate de valorile ardeleneşti, răbdarea şi calmul pe care le vom folosi ca ingrediente speciale. Şi, ca să dam culoare întregului proces de transformare, vom descoperi împreună resurse, metode, tehnici şi concepte simple, de purtat mereu în buzunare”, spune Oana Cueşdeanu.

La castingul celei mai populare emisiuni de parenting, ce va reveni în curând la Prima TV, se pot înscrie părinţii curajoşi, care înţeleg că experienţa alături de Supernanny le poate aduce perspective flexibile, modelate pe nevoile lor unice.

63 afisări
Sursa: primatv.ro

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*