pentrucasamea.ro

- Advertisement -

fashiondays.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

ONU va investiga represiunea din 10 august!

eurogsm.ro

- ADS -

ONU a decis să investigheze actele de represiune la adresa populaţiei civile, din data de 10 august 2018, în Piaţa Victoriei, din Bucureşti.

Naţiunile Unite au luat această hotărâre într-un raport urmare a unei petiţii primite de la organizaţie civică „Declic” care cuprinde peste 80.000 de semnături din partea victimelor şi a cetăţenilor solidari cu ele.

„ONU investighează violențele Jandarmeriei din 10 august și cere explicații Guvernului României pentru folosirea forței împotriva demonstranților pașnici. ONU dă curs, astfel, petiției comunității Declic, prin care peste 80 000 dintre noi am cerut Națiunilor Unite investigarea și sancționarea abuzurilor Jandarmeriei Române la mitingul Diasporei”, se arată pe pagina de Facebook a „Declic”.

Zilele trecute a apărut informaţia bombă că Dragnea ar fi aflat de atacul asupra a 150.000 de români paşnici cu patru zile înainte de operaţiunea din 10 august!

„Liderul PSD, Liviu Dragnea a avut, cu patru zile înainte de protest, scenariul diversiunilor, spun surse din MAI. Un exemplar ar fi ajuns și la o televiziune afiliată PSD. Cel care ar fi ținut legătura cu toate entitățile implicate ar fi fostul un sepepist al lui Dragnea, numit ulterior secretar de stat”, au declarat surse din Jandarmeria Română.

melimeloparis.ro

Se pare că procurorii au reuşit să spargă secretele ascunse la ordinul lui Carmen Dan. Astfel, 7 dintre cele 8 documente întocmite de structurile din Ministerul de Interne şi secretizate abuziv la ordin politic au fost declasificate, inclusiv raportul referitor la intervenția forțelor de ordine pentru reprimarea protestului din 10 august.

În 10 august 2018, Jandarmeria Română a organizat cu bună ştiinţă o operaţiune de atac premeditat împotriva populaţiei paşnice (peste 150.000 de oameni), punând în pericol vieţile copiilor, femeilor şi bătrânilor, prin încălcarea legii şi a regulamentelor militare. Este un caz clar de fapte contra umanităţii, ca şi în cazul mineridelor, pedepsite nu doar d elegea română, dar şi de legislaţia penală internaţională.

ONU va investiga represiunea din 10 august!

 

evomag.ro

 

 

 

 

 

 

 

Spre deosebire de protestele din Franţa (o adevărată lecţie de intervenţie, unde violenţii au fost imediat anihilaţi şi arestaţi, iar forţele de ordine au protejat civilii paşnici), în Bucureşti, jandarmii au făcut exact pe dos (rămâne să stabilească ancheta dacă intenţionat, la ordin politic, sau din incompetenţă): i-au protejat pe violenţi (maximum 200) şi i-au căsăpit cu gaze, tunuri cu apă şi bastoane pe mii şi mii de manifestanţi, care nu făcuseră nimic rău şi care, potrivit legii, nu aveau de ce să sufere un astfel de tratament violent. Până în acest moment, nimeni nu a fost sancţionat, reţinut sau arestat preventiv, măsuri obligatorii în raport cu gravitatea faptelor pedepsite de instanţele internaţionale şi interne.

 

VIZUALIZAT 12 ori,
Sursa: ziaristii.com
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns