Oreste Teodorescu, prins sub influenţa drogurilor la volan. Poliţiştii i-ar fi deschis dosar penal

0

Cunoscutul prezentator de televiziune Oreste Teodorescu a fost prins drogat la volan.

Oreste Teodorescu a fost depistat în trafic de polițiștii rutieri. Oamenii legii i-au întocmit deja un dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive. Prezentatorul TV a fost oprit de polițiștii de la Rutieră pe data de 2 noiembrie pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei.
Polițiștii i-au cerut lui Oreste să sufle în aparatul Drug Test, iar rezultatul ar fi fost unul pozitiv. Așa cum se întâmplă în aceste cazuri, prezentatoru de televiziune a fost condus la Institutul Național de Medicină Legală unde i-au fost recoltate probe de sânge.
Pe numele lui Oreste Teodorescu a fost demarată o anchetă pentru conducerea sub influența substanțelor psihoactive care a fost deja înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Durează aproximativ 60 de zile până când rezultatele analizelor vor veni de la Institutul Național de Medicină Legală.

 
„Oreste nu este străin de aceste substanțe psihoactive pentru că în anul 2018 a fost dus la DIICOT Ploiești pentru a fi audiat într-un dosar de trafic de droguri în care au fost implicate mai multe persoane publice printre care și designerul Răzvan Ciobanu, decedat între timp.
Oreste Teodorescu a fost audiat ca martor și a spus că îl cunoaște doar pe Răzvan Ciobanu”, a spus reporterul Antena 3 Rafaelo Varga, la emisiunea „Decisiv”

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*