PATRONUL HEXI PHARMA a făcut accidentul în apropierea locuințelor a DOI GENERALI DIN SRI. Un membru din Comisia de Control a SRI susține că MOARTEA LUI CONDREA A FOST REGIZATĂ

0

Dan Condrea _Hexi Pharma,Moartea lui Dan Condrea, produsă printr-un accident mai mult sau mai puțin regizat nu face altceva decât să adâncească scandalul Hexi Pharma. Cu fiecare zi care trece ne convingem că acesta reprezintă un subiect ce pare să ascundă multe mistere.
”Pentru mine, tot ce s-a prezentat în spațiul public despre acest caz m-a făcut să conturez o altă teorie. A fost o regie în două scopuri: unul, să se scape de acest om incomod și să se regizeze sinuciderea lui, al doilea, acest om există pe undeva și se uită la noi, nu de undeva de sus, ci de undeva din străinătate”, a spus Daniel Savu, la Antena 3, invocând expertiza sa în domeniu. Totodată, Daniel Savu, membru în Comisia de Control a SRI a spus că în apropierea accidentului se află locuințele unor ofițeri superiori din SRI.
De altfel, un celebru cascador a analizat pentru EvZ în urmă cu două zile imaginile accidentului și a ajuns la concluzia că putem fi în fața unei înscenări:

„Răsturnările pe care le făceam noi pe stadion erau făcute la o viteză de 80 de km la oră, dar nici un cascador nu a reușit să se răstoarne mai mult de trei ori. De aceea, vă spun cu certitudine că, în 15 m de la locul impactului cu copacul și până unde era mașina pe un teren agricol, acel Opel, chiar dacă se răsturna de câteva ori și avea 120 km/h, nu arăta așa niciodată. Putea arăta așa doar dacă se răsturna pe asfalt sau dacă ar fi căzut în prăpastie. Și dacă avea 140 km/h, mașina era găsită la 50-100 de metri de locul impactului. Din poze, al doilea copac e puțin atins, poate de vreo piesă, al treilea, deloc.

După cum spuneam, Daniel Savu a ținut să sublinieze că în localitatea Tamaș, unde a avut loc accidentul, există locuințele a doi generali SRI, foști colegi de-ai săi, pe care a refuzat însă să-i numească. Accidentul în care a fost implicat autoturismul lui Dan Condrea a avut loc, duminică, la aproape doi kilometri de intrarea în satul Tamaş, pe drumul ce leagă localităţile Buftea de Corbeanca.
Potrivit Flux 24, „cei doi generali SRI care locuiesc în zonă sunt Sorin Gabriel Cozma,  șef directie antitero din SRI și Stan Viorel, în prezent locțiitor la șefului Direcției E, divizia de protecție internă din SRI.
Generalul Sorin Gabriel Cozma a fost șef al Direcției C – Economic din SRI din Inspectoratul pentru Apărarea Constituției în vremea când era condus de generalul Ovidiu Soare, arestat și condamnat între timp. Cozma este cunoscut ca un apropiat al lui Florian Coldea.
 
Generalul Stan Viorel a fost șef la Divizia W și acum este locțiitor la Protecția Internă, divizia care trebuie să verifice ofițerii SRI.
 
 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*