PNL CIUMA GALBENA: PNL toacă 200.000 de lei pe un festival în plină pandemie!!

0
Prin grija primăriței PNL, locuitorii unei comune din jud Botoșani se vor bucura de festivalul Floare Albastră care va avea loc în perioada 9-10 mai, deși este stare de aurgență și sunt interzise adunările publice.Dezvăluirea a fost făcută de Clotilde Armand pe pagina ei de Facebook.
„Am tras din nou o privire prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice să văd ce achiziții ”urgente” fac primarii din țară. Nu e rău. De exemplu:
Dacă industria concertelor și a festivalurilor din România a fost afectată dur de măsurile de urgență luate de autorități din cauza pandemiei provocate de coronavirus… uite că în comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani nu prea e așa. Primarul din comuna Mihai Eminescu, Aneta Gireada (soția deputatului PNL Virginel Gireada, fost primar în aceeaşi localitate și ales deputat pe listele USL), achiziționeză în plină pandemie cu COVID19 ”servicii organizare festival FLOARE ALBASTRA 9-10 MAI 2020”, în valoare de 199.950 RON (41.370 EUR), atribuire directă.
Alo, stimați colegi peneliști?! La voi nu a intrat în vigoare Ordonața Militară care interzice adunările publice? Sunt foarte curioasă cum veți explica acest jaf din bani public.
Este rușios ce faceți, este o bătaie de joc la adresa cetățenilor care se sacrifică și stau în casă pentru binele comun„, a postat Clotide Aemand pe pagina ei de Facebook.
 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*