Polonezii consideră că Dacia Duster este „mașina perfectă pentru criză”

0

Jurnaliștii polonezi de la publicația Super Express au testat Dacia Duster și au ajuns la concluzia că aceasta este „mașina perfectă pentru criză”.
Aceștia au rămas impresionați, în primul rând, de consumul obținut la test drive-ul unei Dacia Duster TCe 100 4×2 pe GPL.
„Duster este mașina perfectă pentru criză. Este economică, ieftină de cumpărat și întreținut și se descurcă foarte bine pe șosele. Interesant, este disponibilă și cu o instalație pe GPL din fabrică, iar acest lucru îți permite să călătorești pe bani puțini”, sunt de părere jurnaliștii polonezi.
Dacia Duster este preferata celor care cumpără pentru consumul propriu și că marele avantaj este prețul, subliniază Super Express.
În privința consumului obținut, polonezii anunță că, în oraș, Dacia Duster a folosit 9.5 litri de gaz la fiecare 100 de kilometri. „Șoferii care vor să economisească pot reduce cu ușurință consumul la 8.5-9 litri la suta de kilmetri. În aglomerări nu depășește însă 10 litri la sută”, a mai scris sursa citată.
Cât consumul extraurban, polonezii notează că acesta a fost de 7 litri la suta de kilometri. Aceștia recomandă, totuși, ca viteza să nu fie mai mare de 120 de kilometri la oră.

6 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*