pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Prim procuror adjunct arestat pentru trafic de influență

eurogsm.ro

- ADS -

Curtea de Apel Bucureşti a decis arestarea preventivă pentru 29 de zile a prim procurorului adjunct de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea Aurelia Lora Constantinescu, în sarcina căreia s-a reţinut infracţiunea de trafic de influenţă.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Bucureşti au dispus sâmbătă reţinerea acesteia, cerând instanţei arestarea preventivă.

Conform DNA, în perioada februarie – mai 2013, inculpata Aurelia Lora Constantinescu, în calitatea sa de procuror, a pretins de la o persoană denunţătoare, prin intermediar, mai multe sume de bani primind, în mod direct, suma totală de 4.500 de lei, precum şi produse alimentare şi nealimentare, pentru ca în schimb să îşi exercite influenţa pe care pretindea că o avea asupra unor procurori de la altă unitate de parchet şi asupra unor poliţişti, astfel încât să fie ameliorată situaţia juridică a soţului denunţătoarei. Acesta era cercetat în două dosare, de către organele de poliţie pentru infracţiunea de furt de autovehicule, respectiv de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov pentru infracţiunea de dare de mită. În cel de-al doilea dosar, soţul denunţătoarei avea să fie trimis în judecată în stare de arest preventiv.

La data de 15 mai 2013, inculpata Constantinescu a pretins de la persoana denunţătoare, prin intermediar, o nouă sumă cuprinsă între 2.000 şi 3.000 de lei şi două cartuşe de ţigări. Vineri, inculpata a primit de la persoana denunţătoare suma de 3.000 lei şi două cartuşe de ţigări, procurorii anticorupţie procedând la constatarea infracţiunii flagrante.

Citiţi mai mult: Prim procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea arestat pentru trafic de influență – Justiţie > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/prim-procurorul-adjunct-al-parchetului-de-pe-langa-judecatoria-buftea-arestat-pentru-trafi-103805.html#ixzz2TkLTpZN6
EVZ.ro

VIZUALIZAT 52 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și

Lasă un răspuns