Primarul PDL din Vidra, Florin Niculae, arestat pentru luare de mită

0

Primarul comunei ilfovene Vidra, Florin Niculae, a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile, după ce a fost prins în flagrant de procurorii DNA, în timp ce lua mită 22.000 de euro.
Niculae este acuzat de luare de mită în formă continuată, cerând de la denunțător, reprezentant al unei firme, suma de 570.000 de lei, potrivit comunicatului DNA.
Acesta promitea că îi va atribui firmei respective un contract de execuție a lucrărilor de alimentare cu apă în satele Vidra, Crețești și Sintești.
Acesta a fost arestat preventiv, printr-o decizie luată de Tribunalul Bucureşti, la propunerea procurorilor anticorupţie. Hotărârea instanţei nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti.
Potrivit ordonanţei de reţinere, primarul Florin Niculae a pretins de la reprezentantul unei societăţi comerciale, denunţător în cauză, 570.000 de lei, suma reprezenând un comision de 10 la sută din valoarea unui contract pentru servicii de proiectare şi execuţie a lucrărilor de alimentare cu apă în satele Vidra, Creţeşti şi Sinteşti din comuna Vidra.
 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*