casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Propunerea de reînvestire a Laurei Codruța Kovesi, la șefia DNA, a ajuns la Președinție

eurogsm.ro

- ADS -

LauraCodrutaKovesi-mijMinistrul Justiției, Raluca Prună, i-a trimis marți președintelui Klaus Iohannis scrisoarea prin care se propune reînvestirea Laurei Codruța Kovesi la conducerea DNA, informează Agerpres.

Propunerea ministrului Justiției a fost avizată luni, favorabil, cu unanimitate, de secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

melimeloparis.ro

Printre obiectivele cuprinse în proiectul de management al Codruței Kovesi se regăsesc recuperarea prejudiciilor, confiscarea extinsă, precum și creșterea calității în activitatea de urmărire penală și o susținere activă și profesionistă a cauzelor în fața instanțelor. De asemenea, Kovesi susține dezvoltarea Serviciului tehnic al DNA prin suplimentarea resurselor umane și materiale ca urmare a deciziei CCR privind interceptările.

Procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție este numit de președintele României, la propunerea ministrului Justiției, cu avizul Consiliului Superior al Magistraturii, dintre procurorii care au o vechime minimă de 10 ani în funcția de judecător sau procuror, pe o perioadă de 3 ani, cu posibilitatea reînvestirii o singură dată.

VIZUALIZAT 14 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns