Protest organizat de AUR la Ministerul Sănătăţii în urma incendiului de la Institutul Matei Balş

0

Protest organizat de AUR la Ministerul Sănătăţii în urma incendiului de la Institutul Matei Balş / Protestatarii au pornit în marş spre Piaţa Victoriei şi spre institut / Anunţul Jandarmeriei
 
Aproximativ 100 de persoane s-au adunat în fața Ministerului Sănătății pentru a cere demisia lui Vlad Voiculescu, în urma incendiului de la Matei Balș. Manifestația a fost organizată de partidul AUR, iar mai mulți membri, printre care și liderul partidului, George Simion, sunt prezenți.
Jandarmeria București a transmis, într-un comunicat, că le recomandă „participanților să păstreze distanța fizică față de celelalte persoane și să poarte în mod corespunzător masca de protecție”.
„Reamintim faptul că, pe timpul stării de alertă, conform legii, numărul participanților la orice fel de întruniri în spații deschise trebuie să fie de maximum 100 de persoane”, mai transmite Jandarmeria.
Fotoreporterul Libertatea a observat că cei aproape 100 de manifestanți nu respectă distanțarea socială, iar unii dintre ei nu poartă mască de protecție.
Oamenii cer demisia ministrului Vlad Voiculescu, după incendiul de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” din Capitală, care a dus la moartea a șase persoane.
Protestatarii au venit cu drapele și cu goarne. Aceștia strigă: „Demisia! Demisia!”, „Arafat, nici nu știi, cât de mic începi sa fii” și „Criminalii! Criminalii!”.
„Nu contează nici președintele țării, nu contează nici Guvernul, nu contează nici ministrul Sănătății nu contează nici cel care e prezent la fiecare guvernare, stăpânul sistemului de sănătate: Raed Arafat. Contați dvs, oameni curajoși, care nu se vor lăsa și vor lupta până la capăt pentru drepturile românilor. Este normal să protestăm aici, în fiecare zi, ca să contestăm acest sistem”, a declarat George Simion, la protest.
Printre protestatari se numără și Adriana Bahmuțeanu, care a venit fără mască de protecție. Jandarmii i-au cerut vedetei să se legitimeze, însă aceasta le-a transmis: „Sunt în live”.
Acesta este cel de-al doilea protest organizat în București, după tragedia care a avut loc la Spitalul Matei Balș. Vineri, în fața unității medicale, aproximativ 100 de persoane au cerut dreptate pentru victimele incendiului.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*