casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Proteste violente în Paris în timpul demonstrațiilor de 1 Mai.

Foto:AFP
eurogsm.ro

- ADS -

evomag.ro Incidente violente au izbucnit în Paris, marți după-amiază, în timpul manifestațiilor de 1 Mai, organizate de sindicate, relatează BFMTV.

Demonstrațiile sindicatelor de 1 Mai s-au lăsat cu incidente în Paris. Persoane mascate au incendiat mașini iar poliția a răspuns cu gaze lacrimogene și tunuri cu apă în centrul capitalei franceze. Peste 1200 de persoane care purtau cagule s-au aflat în centrul violențelor.

Poliția franceză a folosit tunuri cu apă și gaze lacrimogene pentru a dispersa sute de persoane mascate care au spart vitrinele magazinelor și au incendiat mașini la startul manifestațiilor de 1 Mai în Paris.

Poliția a avertizat încă de luni de posibile confruntări cu grupările anarhiste de extremă stânga după apeluri pe Twitter pentru a face din marți ”o zi a Revoluției”.

Extremiștii au spart geamurile mașinilor și au vandalizat mai multe clădiri, printre care un service Renault si un restaurant McDonalds, pe o stradă în apropiere de gara Austerlitz, estul Parisului.

melimeloparis.ro

Ministrul de Interne, Gerard Collomb, a condamnat violențele și a cerut ca cei vinovați să fie arestați.

Protestatarii violenți au scandat slogane anti-fasciste, au fluturat steaguri sovietice și bannere anti-guvernamentale, și au aruncat cu fumigene. Unii au început să ridice baricade.

Peste 1500 de polițiști și militari au fost trimiși pe străzi în Paris.
Foto:AFP

 

VIZUALIZAT 122 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns