REALITATEA TV: ACUM NOI SUNTEM ŢINTA! :))

0

Astfel, televiziunea noastră este acum ŢINTA domnului Victor Ponta!
Atunci cand OTV a fost tinta, aceste scursuri, se bucurau, veneau in studio ANAListi si deontologi care aveau orgazme pentru inchiderea otv.
DDD spunea pe atunci, acum este OTV, maine va fi alta Televiziune. DAR, AH am uitat, pe atunci experti in stiri de la realitatea, erau lingatori de fund al USL, si aveau limba adanc infipta in anusul lui ponta, si a tot ce insemna USL, si aveau culoarea maro.
 

ANDREEA CREŢULESCU:
„Colegii mei m-au întrebat ce-mi doresc eu de la Guvern ca cetăţean şi ca jurnalist. În primul rând, îmi doresc ca presa să nu mai fie o ţintă, să nu mai devină o ţintă, ca în ţara aceasta să fie promovate valorile, ca ele să conteze şi ca promisiunile, atunci când sunt făcute, ele să fie şi puse în aplicare. De asemenea, îmi doresc ca dvs să nu mai fiţi o ţintă pentru că, nu ştiu dacă vă daţi seama sau nu că de multe ori, prin faptul că suntem impasibili, că nu reacţionăm la timp, devenim o ţintă. Şi nu e normal, nu noi suntem ţintele. ci ei trebuie să fie ţinta noastră”.

Bravo Plagiatorul, se pare ca limba celor de la realitatea nu mai face treaba.
Un comentariu pertinent la bocetul acestor scursuri este:

Klaus

Cand 24 de ore din 24 ati criticat, injurat si scuipat Guvernul Boc si pe Basescu nimeni nu intentiona sa va inchida. Era bine atunci, nu-i asa? Acum cand ati intrat in conflict cu Ghita, amicul lui Ponta, cel cu care joaca baschet si merge in excursii in Dubai, acum va plangeti ca babele ca o sa va inchida Ponta. Incercati sa dati vina pe Boc, pe Udrea sau pe Basescu, poate mai tine. Penibililor! Ia sa va platiti datoriile (catre firmele lui Ghita), iesiti din insolventa, platiti si voi taxe si impozite ca orice antreprenor roman si apoi puteti fi si moralisti. Pana atunci mucles!
Deci ura si la gara.  Veti gasi voi alta tinta, acum trebuie sa scapati de tinta plagiatorului.
1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*