Satisfacerea sexuala

0

Sexul este o legatura emotionala si spirituala. Este o expresie a iubirii, un act care creeaza viata. Este pasiune exprimata salbatic, o voluptate animalica, o joaca intre doi adulti.
In unele culturi orientale, sexul este armonizarea energiilor, care ii duce pe cei doi pe culmile unei constiinte superioare. Nimeni nu poate nega ca sexul este cel mai natural act din cite exista.
Majoritatea barbatilor au un orgasm garantat de fiecare data cind fac dragoste. Femeile nu sunt atit de norocoase. Unele femei au parte de unul sau chiar mai multe puncte culminante de fiecare data cind fac dragoste. Dar altele sunt fericite sa ajunga doar pe aproape. Si nu putine femei sint foarte frustrate.
Unele studii, au aratat ca intre 10 si 20 de procente dintre femeile americane nu au avut niciodata orgasm. Un raport asupra sexualitatii releva ca, chiar daca sint capabile sa il aiba, 70% din femei nu pot avea orgasm prin simpla acuplare.
Una peste alta, incapacitatea de a avea orgasm in timpul actului sexual poate sa te deprime, pentru ca, din ce in ce mai mult in Vest, placerea sexului se masoara in numarul si intensitatea orgasmelor traite

 

Exista un exercitiu simplu, pe care il puteti executa si care va imbunatati spectaculos frecventa si intensitatea orgasmelor dumneavoastra.
Daca aveti o viata sxuala plina de satisfactii, acesta o va face mai placuta. Iar daca nu ati avut niciodata un orgasm, sau ati intimpinat dificultati cu acesta in timpul actului, pentru ca nu primiti destui stimuli, aceste exercitii va pot mari senzatiile de placere.
Secretul consta intr-o metoda recomandata de ginecologi, de terapeutii sexuali si de dansatoarele erotice din lumea intreaga, perfectionata astfel incit sa devina chiar mai eficienta. Miscarile simple pe care le veti descoperi in continuare, va vor imbunatati nu numai activitatea sexuala, ci si sanatatea, prin combaterea efectelor imbatrinirii, prin corectarea urmarilor nasterii si micsorarea riscului unei disfunctii genitale pentru viitor.
Nu puteti avea un act sexual placut daca trupul nu va este intr-o buna conditie fizica, bine hranit si odihnit. Daca nu sunteti in forma, nu mincati bine si nu dormiti bine, veti fi mai degraba obosita decit stimulata.
S-a constatat ca exercitiile fizice duc la cresteri extraordinare ale energiei sexuale; multe studii au demonstrat efectul pozitiv al acestor exercitii asupra actului sexual, in special exercitiile de rezistenta.
Deoarece exercitiile stimuleaza glandele endocrine, mai ales prin sporirea secretiei de testosteron, hormonul sexual, libidoul – sau apetitul sexual – creste si el. De aceea, vigoarea cardiovasculara si cea musculara capatate dupa antrenamentele regulate se traduc intr-o oboseala mai putina pronuntata la pat.
Muschii conditionati inseamna mai multe fibre musculare, mai multe vase sanguine active in tot corpul. Eficienta lor sporita inseamna un debit de singe global mai mare deci o circulatie mai buna.
Deoarece stimularea sexuala, atit la barbat, cit si la femeie, depinde de o circulatie buna, circulatia crescuta si mai eficienta a singelui duce la imbunatatirea capacitatii organelor sexuale de a se lubrifia si de a intra in erectie.

Toate tipurile de exercitii imbunatatesc traseele nervoase de la creier si muschi, permitind mesajelor de la creier sa ajunga la fibrele musculare mai eficient. Acest acord fin va face mai receptiva la stimulare si mai capabila sa va concentrati asupra senzatiilor fizice.
Exercitiile fizice de durata mare stimuleaza producerea hormonilor cerebrali numiti endorfine. Acestia blocheaza durerea si duc la o stare euforica. Efortul prelungit va incarca cu o stare de „bine”.
Cu cit te simti mai bine, cu atit esti mai receptiv la excitarea sexuala din timpul actului sexual.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*