Scandalul sexual în Franța! Fiul unui filosof a povestit cum s-a culcat cu Carla Bruni, iubita tatălui său!

0

Scena publică din Franța e captivată de un scandal care a împărțit țara în două tabere: adepții folosofului Jean-Paul Enthoven (71 de ani) versus apărătorii fiului său, filosoful Raphaël Enthoven (46 de ani), scriu Le Figaro și The Guardian.
Disputa s-a declanșat în momentul în care Raphaël Enthoven, un intelectual răsfățat de mass-media, cu numeroase apariții la radio și tv, și-a publicat autobiografia. O carte plină de picanterii și povești de alcov, în care filosoful și-a povestit bogata viață amoroasă, dar și copilăria dificilă alături de tatăl său.
Dar detaliile care au stârnit un interes uriaș sunt cele legate de aventura fiului Raphaël cu Carla Bruni, cântăreață și top model care era la acel moment într-o relație chiar cu tatăl Jean-Paul Enthoven. De altfel, Raphaël și Carla Bruni au și un copil împreună, născut în 2001, iar relația lor de la acel moment a făcut deliciul presei franceze.
Câțiva ani mai târziu, Carla Bruni s-a despărțit de Raphaël pentru un iubit și mai cunoscut: Nicolas Sarkozy, președintele Franței.
Pus în fața unor detalii dureroase din viața de familie, tatăl Jean-Paul Enthoven a declarat pentru Le Figaro că a rupt toate relațiile cu fiul său printr-un SMS.
”Sunt în doliu. Am inima frântă. Este o carte atroce pentru cei care – la fel ca mine – l-am adorat pe Rafael, și care acum suntem înecați într-un ocean de ingratitudine. Nu mi-am imaginat niciodată că viața mea, în care fiul meu a ocupat un loc central, ar putea lua o turnură atât de tristă”, a declarat Jean-Paul Enthoven pentru Le Figaro.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*