Scapă rapid și sănătos de durerile de spate, articulații și starea de oboseală!

0

Doctor Orest Bolbocean, fondatorul Empatio – singură clinică de recuperare (în domeniul neurologic și al terapiei manuale) care tratează organismul global, după propria tehnică, practicată de peste 7 ani – deschide o nouă clinică și la București, după succesul pe care l-a înregistrat în rândul pacienților tratați în clinică să de la Iași.

Noua clinica se va deschide pe strada Mihai Eminescu nr. 108-112începând cu 20 iunie 2022.

Ce se poate trata la Empatio:

·         Afecțiuni ale coloanei vertebrale: hernie de disc, dureri lombare, cervicale, dorsale

·         Probleme articulare: genunchi, umăr, cot, mâna, picior

·         Modificări posturale: asimetrie umeri, bazin, picior

·         Recuperare după un traumatism sau o intervenție chirurgicală

·         Patologii neurovegetative: oboseală, lipsa de energie, tulburări de concentrare și atenție, scăderea randamentului și a motivației

·         Tulburări emoționale: scăderea controlului asupra reacțiilor fiziologice (plâns fără motiv, iritabilitate, furie, tristețe, frică, neliniște)

Organismul uman trăiește într-un mediu dinamic, care este în permanentă afectat de diverși factori externi: fizici (mișcare/lipsă de mișcare), metabolici (alimentație/toxine/viruși), emoționali (factori de stres, legați de bani, sănătate, responsabilități) și de mediu (familie/serviciu/evenimente globale).

Sănătatea, în esență, înseamnă adaptarea la toți acești factori. Toată terapia care se aplică la clinică Empatio stimulează sistemul de autovindecare a organismului.

Diferențe dintre terapiile aplicate la Empatio și alte terapii manuale o reprezintă fundamentul neurologic ce înglobează majoritatea metodelor de tratament cunoscute, rezultate obiectivate personal la peste 10.000 cazuri, efectul domino (identificarea și corecția unei zone critice are că efect restabilirea întregului sistem). Modulând procesele neurofiziologice, se câștigă luni și ani fără durerere, diminuarea stresului și obținând un randament maxim.

Avem o reputație formată că dacă vrei să ai răspunsul la întrebarea: Trebuie sau nu operată hernia de disc, și unde să faci tratamentul acesteia?, mergi la Empatio. Tratăm cu radiografia sau IrM-ul în față, luând în considerare particularitățile anatomice individuale și, la interval de 7 luni, avem date obiective, atât referitoare la starea de bine simțită de pacient pe parcurs, cât și reducerea până la dispariția herniilor de disc. Rezultatele imagistice înainte/după nu pot fi contestate. Acesta a fost punctul de pornire, iar acum plaja de afecțiuni este mult mai extinsă: dureri la nivelul coloanei, umăr, genunchi, stări de oboseală, scăderea randamentului, reacții emoționale exaggerate (iritabilitate, tristețe, frică), recuperare după traumatisme/operații. Ne focusăm pe cauza și nu pe efect (durere). Tratamentul este global (coloană, articulații, terapie viscerală, echilibrarea reflexelor de protecție, reacții emotiionaleetc.) și, din multitudinea metodelor stăpânite, aplicăm combinația cea mai eficientă pentu fiecare persoană. Terapeuții supraspecializati, care au atât invesțiii în cursuri de peste 10.000 euro fiecare cât și practică clinică de peste 1000 ședințe individuale de terapie pe an”, explică Dr. Orest Bolbocean despre afecțiunile ce pot fi tratate în clinică sa.

 

Dr. Orest Bolbocean este în primii 5 (din peste 3.000) terapeuți P-DTR mondiali și este cel care a adus acest curs în România.

Terapia PDTR este o terapie neurologică, focusată pe restabilirea controlului asupra corpului și reacțiilor organismului la stres, oboseală, dureri cu diverse origini și regiuni. Deoarece 92-95% din informatile pe care le primește creierul sunt inconștiente, în majoritatea cazurilor simptomele pe care le simțim noi, durere, instabilitate, limitări ale mișcării, oboseală, scădere randamentului au la baza erori de soft și nu neapărat leziuni ale țesutului, nervilor, coloanei sau articulațiilor. Este o terapie nedureroasă, se aplică la toate categoriile de vârstă și, cel mai important, rezultatul se resimte imediat și este de durata.

Este folosită testarea musculară, că metodă de interacțiune cu sistemul nervos, identificată capacitatea de a menține o contracție și răspunsul adecvat la stimulii efectuați de terapeut. Bazându-ne pe datele neurofiziologice, noi știm care trebuie să fie răspunsul organismului. Dacă acest răspuns este inadecvat sau distorsionat, identificăm cauza și corectăm reflexul. Este utilă la toate tipurile de afecțiuni cu excepția leziunilor de creier și măduva, afecțiuni reumatologice în faza acută a inflamației și tulburări psihiatrice.

Dr. Orest Bolbocean este medic neurolog practician și Doctor în Științe Medicale, cu peste 15 ani experiență, în universitățile și clinicile din Italia, Franța, Rusia și România, certificat în Kinesiologie aplicată și P-DTR, unul dintre cei mai buni specialiști în Terapie manuală.

 

Mai multe detalii:

Facebook: https://www.facebook.com/DoctorOrest

Website: www.doctororest.ro

71 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*