„Școala fără pauză”: Copii din medii defavorizate primesc rechizite. Asociația „Banca de Bine” și echipa Digi FM vin în ajutorul lor

0

Cărți, caiete, ghiozdane – de toate acestea au nevoie copiii din mediile defavorizate ca să poată merge la școală. Asociația „Banca de Bine”, în cadrul proiectului „Școala fără pauză”, și echipa Digi FM vin în sprijinul acestora. Au transformat un container din parcarea celui mai mare mall din nordul Capitalei în centru pentru donații. Acolo puteți merge de joi până duminică și să oferiți de la îmbrăcăminte la rechizite sau echipamente IT. 5.500 de copii din toată țara vor putea zâmbi din nou.

Proiectul „Școala fără pauză” își propune să ajute și anul acesta copiii mai puțini norocoși.

Donațiie sunt sortate și igienizate, iar echipele de voluntari din toată țara se asigură apoi că vor ajunge la cei mici.

Violeta Bîltac, președinte Asociația Banca de Bine: Ne propunem să trecem pragul, să ajungem la peste 5.500 de copii care să poată să meargă la școală fără a simți că nu au un ghiozdan sau un caiet pe care să scrie. Îi așteptăm pe toți cei care vor să doneze îmbrăcăminte, încălțăminte, echipamente IT, rechizite și jucării în parcarea exterioară a celui mai mare complex comercial din nordul capitalei de joi până duminică de la ora 12:00 la 20:00, aici unde avem ușile deschise pentru toți cei care vor să fie mai aproape de cei care își doresc să meargă la școală și nu au cele necesare.

Echipa Digi FM a transmis live din parcarea mall-ului.

Lucian Mîndruță, jurnalist DigiFM: Încercăm să ajungem la copiii din familiile defavorizate care nu întotdeauna spun, despre care oamenii nu știu, câteodată nici primăria nu știe… și atunci încercăm să îi ajutăm. Pentru trei fete din Teleorman, pentru care simt nevoia să fac ceva, acceptăm și donații în bani cu care vrem să luăm materiale de construcții și să le facem o cameră în care să învețe.

Campania, care a început în luna august și se va încheia în ajunul Crăciunului, este la cea de-a doua ediție.

Donațiile ajută copii din toată țara. Echipele de voluntari vor ajunge în județe precum Giurgiu, Prahova, Teleorman, Ialomița și chiar în Maramureș.

2 afisări
Sursa: DIGI24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*