Sechestru pe clădiri şi terenuri ale lui Oprea, de 410.000 lei

0

Alexandra -Dobre- amanta- Gabriel -Oprea (2)Procurorii DNA au pus miercuri sechestru pe mai multe clădiri şi terenuri din Bucureşti, Ilfov şi Giurgiu, până la suma de 410.000 de lei, care aparţin lui Gabriel Oprea şi foştilor şefi din DIPI, Gheorghe Nicolae şi Gabriel Nicolae Pavel. Este vorba de dosarul privind maşina de lux cumpărată de DIPI pentru protecţia demnitarilor şi folosită de Oprea.

Potrivit DNA, măsura asigurătorie a fost dispusă „în vederea recuperării pagubei produse prin săvârşirea de către inculpaţi a infracţiunii de abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, reţinută în sarcina lor”.
Gabriel Oprea, Gheorghe Nicolae, fostul şef al DIPI, şi Gabriel Nicolae Pavel, care a fost la conducerea Serviciului juridic din DIPI, s-au prezentat miercuri la DNA pentru a li se aduce la cunoştinţă ordonanţa privind dispunerea măsurilor asigurătorii.
În 11 aprilie, Gabriel Oprea a fost pus sub inculpare pentru abuz în serviciu, înaintea trimiterii în judecată în dosarul în care este acuzat alături de foştii şefi ai Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI) Nicolae Gheorghe şi Nelu Zărnică.
1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*