Şef de la IPJ Constanţa, reţinut de DNA pentru dare de mită şi trafic de influenţă

0

Şeful Biroului Urmăriri de la Serviciul de Investigaţii Criminale al Poliţiei Judeţene Constanţa, comisar-şef Ionel Cazacu, a fost reţinut de procurorii DNA pentru corupţie. 
Acesta a încercat să ofere mită 1.000 de euro unui procuror pentru o soluţie favorabilă într-un dosar în care era cercetată o altă persoană. „Comisarul-şef Ionel Cazacu este cercetat de către procurorii DNA-Serviciul teritorial Constanţa pentru complicitate la dare de mită, în acest dosar fiind cercetat şi un alt bărbat, Nicolaie Irimia, sub acuzaţia de dare de mită”, informează Direcţia Naţională Anticorupţie.
Nicolaie Irimia, prin intermediul comisarului-şef, i-a oferit denunţătoarei, procuror al Parchetului Tribunalului Constanţa, suma de 1.000 euro, cu titlu de mită, pentru ca procurorul să adopte o soluţie de netrimitere în judecată într-un dosar penal în care Irimia era cercetat pentru o infracţiune la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
Suma de 1.000 euro i-a fost dată de către Ionel Cazacu unui alt denunţător, care urma să faciliteze predarea banilor către procuror.
 
http://www.b1.ro/stiri/eveniment/sef-de-la-ipj-constanta-retinut-de-dna-pentru-dare-de-mita-si-trafic-de-influenta-68694.html

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*