pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Senatoarea Roxana Pațurcă, exclusă din PSD, s-a înscris în PNL.

eurogsm.ro

- ADS -

Senatoarea Roxana Paţurcă, exclusă din PSD alături de alți trei deputați pentru că au absentat de la moțiunea de cenzură de luni, s-a înscris în PNL și va activa în grupul PNL din Senat. Informația a fost confirmată de liderul senatorilor liberali, Daniel Fenechiu. Soțul senatoarei este primar PNL în comuna Borcea din județul Călărași.

„Roxana Paţurcă va fi membră a grupului PNL de la Senat. Organizaţia PNL Călăraşi nu se opune doamnei Paţurcă. Este apreciată atât în organizaţia Călăraşi, cât şi de grupul PNL din Senat. Eu consider că venirea Roxanei întăreşte grupul într-un context în care PSD atacă la baionetă toate măsurile Guvernului Orban şi noi trebuie să fim în măsură să respingem toate atacurile PSD care urmează până în decembrie”, a declarat pentru Daniel Fenechiu, citat de Agerpres.

Soțul senatoarei Roxana Paţurcă, Theodor Aniel Pațurcă, este primarul PNL al comunei Borcea din județul Călărași.

Senatoarea Roxana Paţurcă şi deputaţii Adrian Todor, Cătălin Rădulescu şi Dan Ciocan au fost excluşi, marţi, din PSD pentru că au lipsit de la şedinţa de plen comun a Parlamentului în care trebuia să se dezbată şi să se voteze moţiunea de cenzură.

Decizia excluderii celor patru a fost luată în şedinţa Consiliului Politic Naţional al PSD.

 

Reunificarea USL: Organizaţia municipală a PNL Giurgiu a trecut la PSD/ Niculae Bădălău: Bine ai revenit în echipa PSD Giurgiu!!

VIZUALIZAT 7 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și

Lasă un răspuns