pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Şerban Pop oferea documente confidenţiale în schimbul promovării antene.

eurogsm.ro

- ADS -

Procurorii notează în rechizitoriu că „sunt relevante probele din care rezultă că, în contextul demiterii de la conducerea A.N.A.F., învinuitul Şerban Pop a apelat la ajutorul inculpatului Sorin Alexandrescu, pentru menţinerea sa în funcţie”, scrie adevarul.ro. Mai mult, anchetatorii susţin că frica lui Şerban Pop de a nu fi demis din funcţia de preşedinte al ANAF a dus la relaţiea dintre cei doi.

„Trebuie relevat că, probele administrate în cauză au condus la concluzia că, relaţia infracţională dintre Şerban Pop şi Sorin Alexandrescu s-a realizat pe fondul presiunilor mediatice întreprinse împotriva fostului preşedinte A.N.A.F., legate de schimbarea din funcţia de preşedinte al A.N.A.F”, se precizeză rechizitoriu. De asemenea, Şerban Pop i-a cerut lui Sorin Alexandrescu promovarea activităţilor desfăşurate de concubine sa.

Şerban Pop a solicitat şi promovarea, prin intermediul trustului de presă Intact Media, a imaginii şi activităţii sportive derulate de concubina sa, Irina Deleanu, preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică”, mai spun procurorii în documentul trimis instanţei.

În acest dosar au mai fost trimişi în judecată directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, fostul preşedinte ANAF, Şerban Pop şi directorul general al Intact Publishing, George Matiescu.

Potrivit Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Dan Voiculescu este acuzat, alături de fiica sa Camelia, de complicitate la şantaj, în timp ce Sorin Alexandrescu este acuzat de şantaj. Şerban Pop – preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Administrare Fiscală (ANAF) la data comiterii şantajului – este acuzat de anchetatori de folosirea, în orice mod, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, iar Matiescu, de şantaj.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/dosarul-santajului-antena-group-serban-pop-oferea-documente-confidentiale-in-schimbul-promovarii-in-media_100904.html#ixzz2gapbIj1R

VIZUALIZAT 27 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și

Lasă un răspuns