Șofer drogat, cu permisul suspendat, prins de polițiști cu focuri de armă

0

Polițiștii Secției 24 din Capitală au făcut uz de armă în noaptea de sâmbătă spre duminică pentru a-l prinde pe un șofer care a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor.

„În dimineața de 17 aprilie 2022, în jurul orei 02.30, polițiști din cadrul Secției 24, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat un autoturism care a încercat să-i evite.

Au efectuat semnal regulamentar de oprire, folosind semnalele acustice și luminoase pentru a opri conducătorul auto.

Deoarece șoferul nu s-a conformat și a accelerat, au plecat în urmărirea acestuia, simultan solicitând, prin stație, sprijin echipajelor aflate în teren”, a transmis Poliția Capitalei.

Potrivit polițiștilor, în timpul urmăririi un polițist din cadrul Secției 19 a utilizat armamentul din dotare, după somațiile legale, trăgând mai multe focuri de avertisment și ulterior asupra pneurilor, reușind astfel blocarea autoturismului în județul Ilfov.

„În autoturism, alături de conducătorul auto se mai aflau alți trei ocupanți. Toate cele 4 persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 26 de ani, au fost preluate de către polițiști din cadrul Secției 24, fiind conduse la audieri. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv.

A fost condus la INML, unde au fost prelevate probe biologice.În urma verificărilor, a rezultat faptul că șoferul autoturismului are suspendată exercitarea dreptului de a conduce”, a mai arătat Poliția Capitalei.

Cercetările sunt continuate pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

39 afisări
Spune ce crezi
hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*