Sotia ministrului de Justitie s-a pensionat la doar 47 de ani, cu o pensie de peste 12.000 de lei!

0
Sotia ministrului de Justitie s-a pensionat la doar 47 de ani, cu o pensie de peste 12.000 de lei! Florin Iordache este cel care a realizat ordonantele privind modificarea Codului Penal si gratierea
Florin Iordache, ministrul Justitiei, este cel care a pregatit ordonantele adoptate marti seara de Guvern, privind modificarea Codului Penal. Fost deputat si membru al Comisiei de Arbitraj, Iordache nu este singurul din familie care are legatura cu justitia. Sotia sa a fost judecator, dar in 2015, la varsta de doar 47 de ani s-a pensionat de la Inalta Curte de Justitie.

De altfel, la vremea respectiva, presa a scris ca judecatoarea Magdalena Iordache a preferat sa se pensioneze decat sa judece un caz celebru orchestrat de DNA. Dupa mai bine de 20 de ani de munca, plecata de la Judecatoria Caracal, Magdalena Iordache ajunsese la Inalta Curte de Casatie si Justitie cand – ghinionul ei – i-a fost repartizat dosarul de coruptie al Alinei Bica. La vremea respectiva, finalul anului 2014, sotul ei era deputat PSD de Olt.

Magdalena Iordache a facut tot ce-a putut sa scape de acest dosar, facand patru cereri de recuzare, toate insa i-au fost respinse. Atunci, ca sa fie sigura, judecatoarea si-a inaintat cererea de pensionare catre CSM, care i-a fost si aprobata  in ianuarie 2015. Magdalena Iordache avea doar 47 de ani in acel moment, iar pensia pe care a castigat-o anul trecut, conform celei mai recente declaratii de avere a lui Florin Iordache a fost de peste 12.000 de lei pe luna.
 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*