Soția unui cunoscut liberal, DISPĂRUTĂ fără urmă

Foto: IPJ Timiş
1

Alertă la IPJ Timiș după ce soția fostului consilier județean Adrian Pășcuță a dispărut de acasă. Mama femeii este cea care a sesizat poliția după ce fiica sa a plecat de acasă pentru a rezolva niște probleme în oraș și nu s-a mai întors.
Mama ei le-a povestit polițiștilor că a plecat de acasă pentru a rezolva niște probleme. Și-a luat cu ea telefonul, laptopul și o sumă mică de bani. De atunci nu s-a mai întors, iar femeia a cerut ajutorul poliției.

Sofia-Loredana Pășcuță are 35 de ani, 1.65 metri înălţime, 60 de kilograme, păr roșcat tuns scurt și ochi căprui.
„La data dispariției, femeia purta pantaloni tip blue jeans, palton gri, fular gri cu roșu și ghete negre. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea femeii sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.
Sofia-Loredana Pășcuță s-a separat recent de soțul ei, fostul consilier județean Adrian Pășcuță. Copiii familiei au rămas în grija bărbatului, iar femeia s-a mutat împreună cu mama ei.
În aprilie 2017 cuplul a fost implicat într-un scandal  . Sofia-Loredana Pășcuță l-a acuzat atunci pe soțul ei că ar fi bătut-o. Femeia a depus la acel moment și plângere la poliție, dar și-a retras plângerea la scurt timp după aceea.

1 afisări
Sursa: ziuadevest.ro

Un răspuns la “Soția unui cunoscut liberal, DISPĂRUTĂ fără urmă”

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*