Supa de cartofi

answear.ro

Ingrediente:

cartofi (1/2 kg.), morcov (2 buc.), pastarnac (1 buc.), patrunjel, telina  (1/2 buc.), untdelemn (1 lingura), rosii (2-3 buc.), apa (2 1/2 l), ceapa (1 buc.).

oalesitigai.ro/Mod de preparare:

Se curata zarzavatul si ceapa, se spala si se taie subtire dupa care se  aseaza intr-un vas cu apa si putina sare si se pune la foc. Cind  zarzavatul este pe jumatate fiert, se adauga cartofii curatati, spalati si  taiati in cuburi mici. Dupa ce cartofii sint aproape fierti, se adauga rosiile, curatate de pielite si simburi, taiate felii, sau bulionul, si o lingura de unt sau untdelemn. Dupa citeva clocote, supa este gata.

Servire:

Se serveste la masa cu patrunjel si marar verde tocat marunt pe deasupra.  Fiind preparata fara rintas, aceasta supa poate fi consumata si de persoanele cu afectiuni ale stomacului.

VIZUALIZAT 12 ori
bottegaverde.ro

- ADS -

Lasă un răspuns

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More