„TERORISTII” maghiari cer ajutorul UDMR în cazul arestării lui Szőcs Zoltán, și a lui Beke István

beke-istvan- Szocs -Zoltan teroristi unguri
0

beke-istvan- Szocs -Zoltan teroristi unguri
beke-istvan- Szocs -Zoltan teroristi unguri

Organizaţia extremistă 64 de comitate din Transilvania cere intervenţia UDMR în cazul arestării liderilor Beke István şi Szőcs Zoltán, informează B1 TV. Purtătorul de cuvânt al mişcării le-a cerut anchetatorilor să dea publicităţii probele pe care le au împotriva liderilor organizaţiei, în baza cărora ei sunt cercetaţi. Szőcs Zoltán, preşedintele mişcării, a fost arestat după ce a pus la cale un atentat cu bombă pe 1 decembrie. Extremistul a fost interceptat în timp ce-şi îndemna colaboratorii „să pregătească o bombă”, pentru ca toată lumea să vorbească despre mişcarea sa.
Purtătorul de cuvânt al „Mişcării de Tineret 64 de Comitate” Transilvania, a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Secuiesc, că procurorii au tras concluziile legate de Szőcs
Zoltán dintr-o „presupusă conversaţie”, în timp ce la ultimele percheziţii au găsit doar câteva volume semnate de Wass Albert. Despre acestea, Toth Balint a spus că nu sunt bombe şi nu sar în aer.
Potrivit informaţiilor postate pe pagina de Facebook a organizaţiei, Tóth Bálint a cerut autorităţilor să dea publicităţii întreaga conversaţie care ar fi avut loc în 10 octombrie între Beke István şi Szőcs Zoltán. Şi asta pentru că, susţine acesta, în ziua menţionată cei doi nu au luat legătura nici telefonic, nici personal.
„Vrem să ştim din ce motive sunt supravegheaţi membrii organizaţiei noastre, organizaţie care se ocupă de evenimente culturale şi susţine demersurile pentru autonomie. Întrebarea este dacă şi alţi reprezentanţi ai ONG-urilor similare sunt supravegheaţi?”, a spus Toth Balint.
În opinia acestuia, cercetarea membrilor „Mişcării de Tineret 64 de Comitate” poate fi considerată violarea unor drepturi fundamentale.
ISIS= unngaria
De asemenea, Tóth Bálint a cerut partidelor maghiare din România să ia atitudine în cazul lui Beke István şi Szőcs Zoltán. În ultimele interceptări reiese că zeci de dispozitive explozive ar fi trebuit să fie montate în timpul defilării de ziua națională. Îndemnul a fost făcut chiar de liderul grupării, Szőcs Zoltán.
„De 1 Decembrie să montați vreo 20 de bucăți. Cu un cronometru. Vă închipuiți, tocmai când defilează. Trebuie făcut în așa fel încât să se aprindă mai multe simultan. Ar fi mișto să fie fum, ar fi o bombă bună. Parcă văd cum se vor arunca la pământ, n-or să mai facă niciodată, ar fi ceva ce ar difuza și BBC-ul. Toată lumea ar vorbi de noi. Să se atragă atenția asupra Târgului Secuiesc, să se vadă că celor de aici nu le este teamă”, se arată în interceptări.
Szőcs Zoltán, preşedintele Mişcării de Tineret 64 de Comitate a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce procurorii DIICOT au făcut patru percheziţii la domiciliul şi reşedinţele acestuia.
 
sursa: b1

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*